Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek éjjeliszekrények   /   Éjjeliszekrény Tomik TO-8

MÁR NEM KAPHATÓ - Éjjeliszekrény Tomik TO-8

Nem csak a felnőtteknek van szükségük az ágyuk mellett rakodótérre, hanem a gyereknek is, akik azt tehetik oda, amire szükségük van. Pontosan erre szolgál a .. többet

Ár: tól 33 685 Ft
Összesített értékelés
4.7
14 Összesített értékelés

Éjjeliszekrény Tomik TO-8

Nem csak a felnőtteknek van szükségük az ágyuk mellett rakodótérre, hanem a gyereknek is, akik azt tehetik oda, amire szükségük van. Pontosan erre szolgál a Tomík éjjeliszekrény. A gyerek el fognak ájulni tőle!

A Tomík éjjeliszekrény nem csak praktikus bútordarab, hanem szép és modern is. Egyszerű és polc is van benne. Az éjjeliszekrényre lámpát, könyvet, plüssállatot, egy pohár vizet, ébresztőt tehet.

A polcon a gyerekek elrejthetik a kincseiket, titkaikat és értékeiket. Az édesanyák rátehetik a mesekönyvet, amiből gyermeküknek elalvás előtt olvasnak. Az éjjeliszekrény nagyon modernül néz ki és minden beltérbe alkalmas.

Az éjjeliszekrény fenyőfából készül, mely szilárd és ellenálló. Négy színkombinációból lehet választani: transzparens fehér, dió, fenyőfa és égerfa.

Az éjjeliszekrény mellé további bútorokat is választhat a Tomík kollekcióból. Nyerjen ezzel egy egységes berendezést - válasszon például szekrényt, komódot, polcot, ágyat, ruhásszekrényt, íróasztalt vagy ágyneműtartót.

Méretek:

- mélység: 36 cm

- magasság: 52 cm

- szélesség: 41 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
14 vásárló
értékelte