Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek íróasztalok   /   Íróasztal Tomik TO-6

MÁR NEM KAPHATÓ - Íróasztal Tomik TO-6

Minden iskolaköteles gyereknek szüksége van íróasztalra és egy helyre, ahol tanulhat. Olyan bútordarabról van szó, amit legkésőbb az iskola megkezdésekor be .. többet

Ár: tól 86 644 Ft
Összesített értékelés
4.5
17 Összesített értékelés

Íróasztal Tomik TO-6

Minden iskolaköteles gyereknek szüksége van íróasztalra és egy helyre, ahol tanulhat. Olyan bútordarabról van szó, amit legkésőbb az iskola megkezdésekor be kell szerezni a gyereknek. Ez az íróasztal pedig lehet a Tomík kollekció szép íróasztala.

Az íróasztal praktikus és sokoldalú, minden gyereknek és minden korosztálynak ajánlott. Bármilyen gyerekszoba berendezéshez illik, és a gyerekek imádni fogják.

Az íróasztalban két fiók van, amibe bármi elrakható - az iskolai eszközökön keresztül a könyveken át, füzetek és rajzlapok. Egyszóval minden. Az asztal felülete széles, a gyerekek megírhatják rajta a leckéjüket, rajzolhatnak és még egy lámpát is állíthatnak rá.

Az íróasztal kiváló minőségű fenyőfából készül, szilárd és ellenálló. Négy színben rendelhető: éger, transzparens fehér, fenyő vagy dió. Bármilyen beltérrel jól összehangolható.

Az íróasztalhoz további praktikus darabokat is megvásárolhat a Tomík bútorkollekcióból. Teremtsen a segítségével egységes és egyöntetű külsőt a szobában. Komód, éjjeliszekrény, ágy, ruhásszekrény, könyvespolcos vagy ágyneműtartó rendelhető.

Méretek:

- szélesség 110 cm

- mélység 60 cm

- magasság 77 cm

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
17 vásárló
értékelte