Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Gyerek komódok   /   Komód Tomik TO-5

MÁR NEM KAPHATÓ - Komód Tomik TO-5

A komód nagyon modern és szép bútordarab, mely rendkívül hasznos és praktikus is egyben. Rengeteg lehetőséget kínál, ahol tárolhat szinte bármit, ráadásul egy .. többet

Ár: tól 120 945 Ft
Összesített értékelés
4.2
19 Összesített értékelés

Komód Tomik TO-5

A komód nagyon modern és szép bútordarab, mely rendkívül hasznos és praktikus is egyben. Rengeteg lehetőséget kínál, ahol tárolhat szinte bármit, ráadásul egy modern bútordarabot kap otthonába.

Minden típusú gyerekszoba értékelni fogja ezt a fa komódot, mely nagyon szép, elegáns és stílusos. Egy szokatlan komódról van szó, melyen szekrény ajtók is vannak. Egyesíti a szekrény és komód előnyeit, így valóban tárolhat benne szinte mindent. Remek hely játékokra, könyvekre, ruhákra, tanszerekre, művészeti kellékekre vagy különféle titkra és így tovább.

A komódnak három fiókja van, amelyek a felső részen találhatók meg és minden ajtó pedig egy polcot rejt.

A komód kiváló minőségű anyagokbó, fenyőfábóll készült, mely nem csak nagyon szép, de tartós is.

Mint minden bútor ebből a kollekcióból, ez a komód is négy különböző színben kapható: átlátszó fehér, fenyő, dió vagy éger. Kiválaszthatja az igényeik leginkább megfelelő változatot.

Ez a komód nem az egyetlen bútordarab a Tomík kollekcióból. Válasszon egyéb darabokat is és alkosson egy eredeti és egységes gyerekszobát. Vásároljon például éjjeliszekrényt, ágyat, könyvespolcot, íróasztatl és szekrény is.

Méretek:

- mélység 47 cm

- magasság 95 cm

- szélesség 139 cm

Bútor variációk: tömörfából

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
19 vásárló
értékelte