Szekrény Simple

A rakodótér a gyerekek szobájában nagyon fontos, hiszen biztosan Önnel is megtörtént már, hogy valamit el akart volna tenni, de nincs rendesen hely a szobában. .. többet

Ár: tól 97 407 Ft
Eredeti ár: tól 108 012 Ft
elérhetőség rendelésre
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1220-0 kék 108 012 Ft 97 407 Ft rendelésre db
1220-2 rózsaszín 108 012 Ft 97 407 Ft rendelésre db
1220-3 zöld 108 012 Ft 97 407 Ft rendelésre db
1220-4 narancssárga 108 012 Ft 97 407 Ft rendelésre db

Szekrény Simple

A rakodótér a gyerekek szobájában nagyon fontos, hiszen biztosan Önnel is megtörtént már, hogy valamit el akart volna tenni, de nincs rendesen hely a szobában. Ilyen esetben kiváló szolgálatot tehet a Simple szekrény.

Kiváló segítség minden háztartásban, amiben elegendő rakodótér van, amire akkora szükség van. A Simple szekrény ugyan kicsi, de nagyon hasznos. Íróasztal mellé állítható és a legkülönbözőbb apróságok rakhatók bele, mint pl. papír, írószerek, könyvek, tanszerek, rajzlapok, kifestők és sok mást.

Nagyon modern szekrény és a hátsó kerekeknek köszönhetően mozgatható, ezáltal bárhová áttolható, ahol szükség van rá. Modern külsejével mindenhová illik, kisebb és nagyobb gyerekek szobájába, fiúknak és lányoknak egyaránt. Bármilyen gyerekszobát, tanulószobát, dolgozószobát vagy irodát összhangba tud hozni.

A szekrény éjjeliszekrényként is használható, sarokba vagy íróasztalhoz állítható rakodótérnek.

A nyitás nagyon modernül van megoldva, csak a felső ajtók nyitódnak és ott van elrejtve még egy fiók. Eredeti színű kivitelezés. A szekrény tehát nem csak praktikus, de díszítőelem is. 

A Simple szekrény tömör bükkfából készül, a szerkezete nagyon szilárd. A bükkfán kívül MDF-fel (első lap) van kombinálva, valamint laminált lappal (oldalsó részek és polcok). Az anyagok stabilitást és biztonságot nyújtanak. Sérüléstől a lekerekített sarkak óvnak, így egyszerűen praktikus és biztonságos. A Simple szekrény kényelmes és nagy fogantyúkkal van ellátva.

A szekrényt egy csomagban küldjük, mely súlya 36 kg és a bútor legyártása hozzávetőleg hét hetet vesz igénybe.

A szekrény néhány színkombinációban kapható, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illeszkedik a gyerekszobába: kék - krémszínű, rózsaszín - krémszínű, narancssárga - krémszínű vagy zöld - krémszínű.

 - méret: 70 x 44 x 52 cm

több márkát: Timoore

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte