Magasságmérő 11 - macska

A gyerekszoba az a hely, melynek vidámnak és nagyon élőnek kell lennie. Ez az a hely, ahol a gyermeke otthon és biztonságban érzi magát. Sok időt tölt itt, itt .. többet

Ár: 4 926 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
873-0 Magasságmérő 11 - macska 4 926 Ft 14 napon belül db

Magasságmérő 11 - macska

A gyerekszoba az a hely, melynek vidámnak és nagyon élőnek kell lennie. Ez az a hely, ahol a gyermeke otthon és biztonságban érzi magát. Sok időt tölt itt, itt játszik, pihen, rajzol. Világos, hogy mint szülő azt szeretné, ha az Ön gyermekének volna a legszebb szobája, és hogy szeressen sok időt a szobájában tölteni. Néha elég ehhez egy kiegészítő vagy dekoráció, amivel a szoba teljesen megváltoztatható és nem csak gyönyörű lesz, de tökéletes is! Csakhogy mi is legyen ez az elem? Töri a fejét, de nem tudja, hogy mi volna a legjobb? A mi ajánlatunk egy kandúr mintájú növekedésmérő!

Ez a növekedésmérő nagyon szép, beragyogja és feldobja a szobát. Ha a gyermeke még szereti a cicákat és a kandúrokat, akkor ezt a növekedésmérőt azonnal megszereti! Minden gyerekszobába illik, lányéba és fiúéba egyaránt. A növekedésmérő több színben is kapható! Szinte minden felületre felragasztható a lakásban. Ha a megfelelő helyet szeretnék kiválasztani, akkor hívja segítségül gyermekét és együtt biztosan megtalálják a megfelelő helyet. A fantáziának nem kell határokat szabni! Az olyan felületek a megfelelőek, melyek simák és szárazak. A magasságmérővel díszítheti a falat, az ajtót, csempét és más felületeket!

A növekedésmérő könnyen felragasztható, elég lehúzni a hátuljáról a védőfóliát és a kiválasztott helyre felragasztani. Az esetleges légbuborékokat száraz ronggyal ki lehet egyenlíteni. A növekedésmérőt nem kell különösen ápolni, a rendszeres takarításkor elég, ha nedves ronggyal áttörölni.

A növekedésmérő fóliából készül, fél matt és öntapadó. A színei vidámak, tarkák, telítettek és élők! A fél matt fólia minimálisra csökkenti a fényvisszaverődést, méghozzá oldalsó nézetből.

A kandúr mintájú növekedésmérő nagyon szép dekoráció, de leginkább a gyermek cseperedését lehet rajta nyomon követni. Segítségével folyamatosan feltérképezheti gyermeke magasságát és ehhez nem kell az ajtófélfát használnia, mint valamikor. A növekedésmérőhöz pontokat is adunk, amivel megjelölheti a gyermeke aktuális magasságát. Így egy kedves emléket hozhat létre.

A növekedésmérőket géppel vágják, ellenállnak a napfénynek és környezetbarát festékekkel vannak nyomtatva. A festékekben semmilyen káros anyag nincs és nincs kellemetlen szaguk sem.

Több színben - zöld, piros, lila, sárga és kék - kapható. A megrendelésben ezért mindig tüntesse fel, hogy milyen színű kandúrt szeretne venni.

Méretek:

- a mérőszalag mér 60 cm-től 155 cm-ig

- a növekedésmérő magassága: 30×123 cm

SZÍNEK: lila, kék, zöld, sárga
MOTÍVUM: cica
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte