KARÁCSONYI ELADÁS RAKTÁRON -10%

Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Játszószőnyegek   /   Fisher Price - zenélő bébitornázó

Fisher Price - zenélő bébitornázó

Azon gondolkodik, hogy milyen játékot kellene beszerezni a család legkisebbek tagja számára? Olyan játékot szeretne, amely alkalmas a picik számára és a .. többet

Rendelés december 15-ig, csomagolja ki karácsonyfa alá. Idő maradt:
Ár: 19 329 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
20 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6313-0 FP-DFP69 19 329 Ft raktáron csak 1 db db

Fisher Price - zenélő bébitornázó

Azon gondolkodik, hogy milyen játékot kellene beszerezni a család legkisebbek tagja számára? Olyan játékot szeretne, amely alkalmas a picik számára és a képességeik is fejlesztik valamilyen módon? Akkor ez a zenelő bébitornázó a Fisher Price -tól remek választás.

Az ívnek köszönhetően a gyermeke vidám dallamokat halgathat, közben a bébitonázón felakasztott játékokkal játszhat és élvezzeheti a sok mókat velük. A gyermeke könnyen rugdoshatja a játékokat vagy kapaszkodhat az ívbe. Az ív multifunkciós és univerzális, alkalmas kislányok és kisfiúk számára is.

Csak kapcsolja be a hangszórókat és a boom box long play módban gyermeke már élvezheti is a vidám zenét. A hoszzú mód 30 percig dalol. Zene hallgatás közben jókat játszhat a feje felett lógó játékokkal.

Ez a játék hangszer is egyben és a vidám dallamok táncolásra kéztetik és bíztatják gyemekét.

A nagyobb gyermek számára az ív egyszerűen eltávolítható és gyemekéből egyszerre zenész válhat. A gyerekek az tanulhatják meg, hogy hogyan kell dallamokat alkotni - csak kétszer kell hogy megnyomjanak egy azonos zenei eszközt a szőnyegen.

A szőnyeget lehet mosógépben mosni, elég előtte lekapcsolni a hangszórókat. Újra és újra használható és ön élvezheti gyermeke következő koncertjét.

Alkalmas minden gyermek számára már újszülött kortól, 0 +.

Méret: 1,47 × 1 m

MOTÍVUM: állatkák
több márkát: Fisher Price

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
20 vásárló
értékelte