Párna fényképpel - színek négyzetek

Egy csomó fényképe van odahaza, melyen a család legkisebb tagja van megörökítve? Szeretné ezetke a pillanatokat örökre az emlékeibe vésni? Akkar vásároljon egy .. többet

Ár: 5 051 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2600-0 minta 04 - színes négyzetek 5 051 Ft 14 napon belül db

Párna fényképpel - színek négyzetek

Egy csomó fényképe van odahaza, melyen a család legkisebb tagja van megörökítve? Szeretné ezetke a pillanatokat örökre az emlékeibe vésni? Akkar vásároljon egy párnat fényképpel színes négyzet mintás alappal!

Újdonságról van szó, melyet garantáltan mindenki azonnal megkedvel, felnőttek és gyermekek is egyaránt. Alkalmas minden gyermek szobájába, legyen szó kilányok vagy kisfiúk birodalmáról.

Ilyen eredeti párnája most önnek is lehet otthon. Egyszerűen csak küldjön egy fotót gyermekéről és kész! Javasoljuk, hogy a fénykép a lehető legjobb felbontásban legyen.

A párna nagyon könnyű, puha és a speciális bélésnek köszönhetően megtartja bolyhos megjelenését, még többszörös mosás után is. Mivel a párnahuzat cipzáras, könnyen bármikor levehető és mosógépben mosható, legfeljebb 40 fokon.

A nyomtatott minta magas hófokon kerül a párnára, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatott minta tartós és mosógépi mosással nem károsodik.

A minta csak az egyik oldalon van, a párna másik oldala fehér.

- méret: 40 x 40 cm

Minta: kacsa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte