Januári kedvezmények AKÁR 46%-IG

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Karácsonyi gyerek párna 06

Karácsonyi gyerek párna 06

A karácsonyi motívum sok ember számára nélkülözhetetlen, és mindig karácsony előtt feldíszítik otthonukat. Mint varázspálca csettintéssel, minden otthon egy .. többet

Ár: tól 2 824 Ft
Eredeti ár: tól 3 559 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
11 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1997-0 20x20 cm párna 1 429 Ft átmenetileg elfogyott
1997-2 40x40 cm párnahuzat + bélés 3 559 Ft 2 824 Ft raktáron 2-5 db db

Karácsonyi gyerek párna 06

A karácsonyi motívum sok ember számára nélkülözhetetlen, és mindig karácsony előtt feldíszítik otthonukat. Mint varázspálca csettintéssel, minden otthon egy gyönyörű és varázslatos helyé váltik. Díszítse ki otthonát ön is gyönyörű párnával vidám karácsonyi témával, melyet mindenki imádni fog!

Nagyon kellemes anyagokból készült, kellemes tapintású és puha. Ez főként a különleges bélésnek köszönhető, amely mosás után is puha és bolyhos marad. Minden biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, a szigorú európai minőségi előírások megfelel.

A nyomtatott minta magas hófokon kerül a párnára, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatott minta tartós és mosógépi mosással nem károsodik. A párnahuzat cipzáras, így egészen könnyű lehúzni és mosógépben 40 fokon lehet mosni.

A párna két különböző méretben kapható. Az első 20 x 20 cm és kétoldalas mintával rendelkezik. A második 40 x 40 cm-es és csak egyoldalas mintája van, az másik fele fehér.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
11 vásárló
értékelte