Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Karácsonyi párna 11

Karácsonyi párna 11

Ha ön is szereti a karácsonyi ünnepeket és mindent ami velük kapcsolatos, akkor egy ilyen párna önnél sem hiányozhat. Tökéletes lesz nem csak a gyerekszobában, .. többet

Ár: tól 4 014 Ft
Eredeti ár: tól 4 028 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
20 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2001-0 20x20 cm párna 1 236 Ft átmenetileg elfogyott
2001-2 40x40 cm párnahuzat + bélés 4 028 Ft 4 014 Ft raktáron csak 1 db db

Karácsonyi párna 11

Ha ön is szereti a karácsonyi ünnepeket és mindent ami velük kapcsolatos, akkor egy ilyen párna önnél sem hiányozhat. Tökéletes lesz nem csak a gyerekszobában, de a hálószobában vagy a nappaliban is.

Párna töltettel együtt, mosógépben mosható. A párnahuzat anyaga nagyon puha és kellemes tapintású. Rendelkezik egészségügyi tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy megfelelt minden szigorú európai minőségi előírásoknak és tesztnek. A párna nagyon puha és kényelmes főként a speciális töltetnek köszönhetően, mely mosás után is fenntartja a formáját.

A párna két méretben kapható. Az egyik 20 x 20 cm. A nyomtatási minta ennél a méretnél a párna mindkét oldalán található. A díszpárnahuzat kapható 40 x 40 cm -es méretben is. A nyomtatott minta ennél a méretnél csak az egyik oldalon található, a párna másik fele fehér.

A nyomtatási minta magas hófokon kerül a párnára, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatási minta tartós, mosás közben nem károsodik.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
20 vásárló
értékelte