Párna - repülők 02

A repülők minden kisfiút és jövőbeli pilótát azonnal magával ragadnak. Vidítsd fel gyermeked szobáját egy színes párnával repülős mintával. Gyermeked imádni fog .. többet

Ár: tól 1 506 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1682-0 40x40 cm párnahuzat + bélés 4 544 Ft 14 napon belül db
1682-2 40x40 cm párnahuzat 3 671 Ft 14 napon belül db
1682-3 40x40 cm bélés 1 506 Ft 14 napon belül db

Párna - repülők 02

A repülők minden kisfiút és jövőbeli pilótát azonnal magával ragadnak. Vidítsd fel gyermeked szobáját egy színes párnával repülős mintával. Gyermeked imádni fog ágyba bújni és gyönyörű állmai leszek. 

Ha gyermeked nem kedveli a repcsiket, semmi gond, hiszen kínálatunkban rengeteg párna található és mindenki megtalálja a kedvencét, kislányok és kisfiúk is.

A párna rendelkezik egészségügyi tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy megfelelt minden szigorú európai minőségi előírásoknak és tesztnek.

Az anyaga nagyon puha és kellemes tapintású. A párna nagyon puha és a speciális bélésnek köszönhetően mosás után is fenntartja a formáját. A díszpárnahuzat cipzáras, így könnyű levenni és 40 fokon lehet mosógépben mosni.

A nyomtatási minta magas hófokon kerül a párnára, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra észrevehetetlen. A nyomtatott minta tartós és mosógépi mosással nem károsodik.

Ezek a párnák gyönyörűen kiegészíthetők az öntapadós matricákkal, fotótapétával és órával az ajánlatunkból.

A díszpárnahuzat mérete 40x40 cm.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte