Banaby.hu   »   Játékok   /   Teepee és házikók   /   Teepee - napsütéses reggel

Teepee - napsütéses reggel

Ez a gyönyörű teepee napütéses reggel néven minden gyerekszobát feltölt vidámsággal és játékosságal. Tökéletes kiegészítő, mert egész évben használható. .. többet

Ár: tól 48 137 Ft
Eredeti ár: tól 50 671 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.8
16 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5319-0 teepee 38 205 Ft 36 301 Ft átmenetileg elfogyott
5319-4 teepee + alátét 50 671 Ft 48 137 Ft raktáron csak 1 db db

Teepee - napsütéses reggel

Ez a gyönyörű teepee napütéses reggel néven minden gyerekszobát feltölt vidámsággal és játékosságal. Tökéletes kiegészítő, mert egész évben használható. Tavasszal és nyáron ki lehet tenni az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Ősszel és télen biztosan találnak neki helyet a gyerekszobában. Ráadásul könnyen és egyszerűen össze lehet rakni, szállítható és újra bármikor és bárhol felállítható. A gyerekjurtába jöhetnek látogatóba a kis barátok, de felnőttek is, mert kényelmesen elférnek a nagyok is. 

Kiváló minőségű pamutból készült. A sárga és a szürke színek kombinációja nagyon eredeti és szép, alkalmas bármilyen gyermek szobájában.

Gyermeke itt zavartalanul játszhat és rengeteg kaland vár itt rá. A teepeeben két zseb van, amelyekbe gyermeke a kincsit rejtheti. Egy szép kis ablaka is van, amelyen keresztül figyelheti, hogy mi történik odakint, de ha magányra vágyik, akkor leengedhető redőnye is van.

A teepeehez egy INGYENES dekoratív medál is tartozik. Ezen kívül alátét és párnát is lehet hozzá rendelni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben.

Méretek:

- alap mérete 100 x 100 cm

- a rudak hossza 180 cm

- a sátor teljes magassága 150 cm

SZÍNEK: szürke, sárga
több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
16 vásárló
értékelte