Banaby.hu   »   Játékok   /   Teepee és házikók   /   Teepee - romantikus rózsaszín, szívecskékkel

Teepee - romantikus rózsaszín, szívecskékkel

Ön is gyerekkorában takarókból és paplanokból szokott otthon bunkert építeni? Egy olyan helyet szeretett volna, ahol elbújhat, játszhat vagy a barátanőivel .. többet

Ár: tól 38 219 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.8
6 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5322-0 teepee 38 219 Ft raktáron csak 1 db db

Teepee - romantikus rózsaszín, szívecskékkel

Ön is gyerekkorában takarókból és paplanokból szokott otthon bunkert építeni? Egy olyan helyet szeretett volna, ahol elbújhat, játszhat vagy a barátanőivel suttoghat valamilyen titkos dolgokról, amiket a felnőttek nem halhatnak? Este pedig fájó szívvel szedte szétt a bunkert? Az ön gyermekének most egy ilyen helye örökre lehet! A gyönyörű teepee sátor szép és élénk rózsaszínű mintája nagyon elegáns és minden kislány azonnal beleszeret.

A teepeenek két színű anyaga van, a színek lágyak és szépen kidiszítenek és felvidíttanak minden gyerekszobát. Gyermeke itt zavartalanul játszhat és rengeteg kaland vár itt rá. A teepeeben két zseb van, amelyekbe gyermeke a kincsit rejtheti. Egy szép kis ablaka is van, amelyen keresztül figyelheti, hogy mi történik odakint, de ha magányra vágyik, akkor leengedhető redőnye is van.

A teepee (jurta) egész évben használható. Tavasszal és nyáron is ki lehet tenni az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Ősszel és télen biztosan találnak neki helyet a gyerekszobában. Ráadásul könnyen és egyszerűen össze lehet rakni, szállítható és újra bármikor és bárhol felállítható.

A gyerekjurtába jöhetnek látogatóba a kis barátok, de felnőttek is, mert kényelmesen elférnek a nagyok is. 

A teepeehez egy INGYENES dekoratív medál is tartozik. Ezen kívül alátét és párnát is lehet hozzá rendelni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben.

Kiváló minőségű pamutból készült.

Méretek:

- alap mérete 100 x 100 cm

- a rudak hossza 180 cm

- a sátor teljes magassága 150 cm

több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
6 vásárló
értékelte