Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Etetés és szoptatás   /   Etetőszékek   /   Hordozható baba szék Pop 'n Sit

Hordozható baba szék Pop 'n Sit

Az utazás a szülők számára mindig összetettebb dolog, mivel sok mindenre kell gondolniuk, amit magukkal kell vinni, hogy a gyerekek kényelmesen legyenek. Hála a .. többet

Ár: 17 795 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
17 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14521-0 Hordozható baba szék Pop 'n Sit 17 795 Ft raktáron 2-5 db db

Hordozható baba szék Pop 'n Sit

Az utazás a szülők számára mindig összetettebb dolog, mivel sok mindenre kell gondolniuk, amit magukkal kell vinni, hogy a gyerekek kényelmesen legyenek. Hála a hordozható gyerekszéknek más stílust csempészhet az utazásba.

A hordozható gyerekszék újdonság a hordozható és utazásra szánt etetőszékek között. Minden útra alkalmas, akár egynapos kirándulásokra is a természetbe vagy a hosszabb szabadságokra.

A hordozható széknek köszönhetően a baba etetése szórakoztató és örömteli feladat lesz. Nagyon könnyű a szerkezete, amitől egyszerű az áthelyezése. A hordozáshoz segítséget nyújt a táska, amibe minden belefér. Így a széket könnyen vinni tudja az egyik helyről a másikra, pontosan az szerint, ahogy szüksége van rá.

Könnyen összerakható, tálca van hozzá, így az etetés kényelmesebb nem csak Önnek, de gyermeke számára is. A tálca levehető és mosogatógépben mosható. A szék részét képezik az övek, amivel a felnőttek székéhez köthető. Hárompontos biztonsági rendszere van.

A Pop’n Sit hordozható gyerekszék az olyan gyerekeknek alkalmas, akik már önállóan ülnek, méghozzá három éves korig vagy 15 kg-os súlyig.

- méret: 38,1 x 37,5 x 38,1 cm

- súly: 1,89 kg

SZÍNEK: zöld
több márkát: Summer Infant

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
17 vásárló
értékelte