Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek törölközők és fürdőlepedők   /   Fürdőlepedők   /   Mágikus törölköző - NYC Taxi

Mágikus törölköző - NYC Taxi

Egy olyan törölközőt keres, mely nem csak a funkcionális és praktikus, hanem mely modern, szép, és dizájnos? Akkor ezt a gyönyörű mágikus törölköző NYC taxi .. többet

Ár: 5 031 Ft
Eredeti ár: 6 239 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
16 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14511-0 NYC taxi
6 239 Ft 5 031 Ft
több mint 5 db raktáron
db

Mágikus törölköző - NYC Taxi

Egy olyan törölközőt keres, mely nem csak a funkcionális és praktikus, hanem mely modern, szép, és dizájnos? Akkor ezt a gyönyörű mágikus törölköző NYC taxi mintával javasoljuk. Garantáltan imádni fogják a gyerekek és felnőttek is!

Nagyon szép, modern és színekben gazdag törölközőről van szó, melyet lehet használni nem csak otthon, hanem a strandon, a kertben, a medencébél vagy a teraszon is. Jól felszívja a vizet, ezért alkalmas minden gyermek számára. Imádni fogjá nem csak a gyerekek, hanem felnőttek is.

A törölköző kiváló minőségű 100% -os pamutból készült. A színei intenzívek maradnak még többszöri mosás után is. Ajánlott legfeljebb 40 fokon mosni.

A törölközőt tegye bele forró vízbe és várja meg, amíg a kocka megszívja magát vízzel és egy színes törölközőt kap belőle. A Spiderman mágikus törölköző mérete 140 x 70 cm, a préselt kockákra mérete pedig 5 x 6 x 13 cm.

több márkát: Faro

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
16 vásárló
értékelte