Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek függönyök és drapériák   /   Gyerek függönyök   /   Gyerekszoba függöny - Baby Ball 16

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerekszoba függöny - Baby Ball 16

Kiválassztani a megfelelő függönyt gyakran nagyon nehéz. Különböző hosszúságot, témák és színek kaphatóak. Egy remek gyerekszoba függönyt még nehezebb találni! .. többet

Ár: tól 2 618 Ft
Összesített értékelés
3
1 Összesített értékelés


Gyerekszoba függöny - Baby Ball 16

Kiválassztani a megfelelő függönyt gyakran nagyon nehéz. Különböző hosszúságot, témák és színek kaphatóak. Egy remek gyerekszoba függönyt még nehezebb találni! A gyerekszoba vidám, színes és szép hely, ahová egy élénk és eredeti függönyök biztosan jól alkalmazkodik majd. Azonban milyet válassztjunk? Egyszínűt? Valamilyen témával? Kisállat? Mi egyértelműen a Baby Ball függönyöket javasoljuk! 

A gyerekszobába készült függönyök nagyon szépek, színesek, szépen kiegészítik a szoba berendezését, sőt a Baby Ball függönyök nagyon eredetiek, nem hagyományosak és gyönyörűek!

Ezeket a függönyöket az államokban nagyon kedvelik, biztosan az önök kedvencévé is válnak! Szépek, puhák, lágyak és szellősek, minden gyerek rajongani fog érte!

A függöny felső részén nyílás van a rúdkarnisnak, de a ráncoló segítségével a függönyt ráncolhatja is. Csak ön képzeletén múlik. A függöny különböző színekben kapható, tehát mindenki a számára legmegfelelőbbet tudja választani, amivel tökéletesen kiegészül a szoba berendezése.

A Baby Ball függönyök nagyon jól variálhatók, szükség szerint rövidíthetők, és nem fognak rojtosodni. Színben és formában kombinálhatók, ezáltal igazán érdekes és eredeti díszítést hozhat létre, amivel feldobhatja a gyerekszobát. A képzeletnek nincsenek határok szabva! A függöny felső része a mintával egyszínű, így nagyon szép összhatást kelt.

Minőségi, nem rojtosodó anyagból készül, megőrzi a színét és nem fakul ki, aminek köszönhetően sokáig gyönyörködhetnek benne.

Kézi mosás ajánlott vagy 30 fokon hálóban. Két anyagból készül - pamutból (80%) és poliészterből (20%).

Mérete:

- távolság a zsinórok között 5 cm

- nyílás a karnisnak 7 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
3
1 vásárló
értékelte