Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek kanapék és fotelek   /   Gyerek kanapék   /   Gyerek kanapé JUNGLE 4 - piros

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerek kanapé JUNGLE 4 - piros

Ez a eredeti kanapé gyönyörű piros színben a vad természetet varázsaolja a gyerek szoba kellős közepébe. Tökéletes hely pihenésre rajzolásra, mese nézésre és .. többet

Ár: 26 912 Ft
Összesített értékelés
4.3
24 Összesített értékelés

Gyerek kanapé JUNGLE 4 - piros

Ez a eredeti kanapé gyönyörű piros színben a vad természetet varázsaolja a gyerek szoba kellős közepébe. Tökéletes hely pihenésre rajzolásra, mese nézésre és játszásra is. Remek kiegészítő gyerek szobába vagy gyerekkuckóba.

A kanapé könnyű, így a gyermek egyedül is áthelyezheti, szétszedheti illetve összerakhatja. A gyerek szobában mindíg rend lesz és mivel a kanapé kicsi, nem vesz igénybe sok helyet.

A kanapén kívül egy külön párnát, 4 toldalék ülőkét és ülőzsákot is kapsz. A negyedik toldalég ülőkének köszönhetően a kanapé összerakott állapotban kimagasítható vagy szétszedett álapotban meghosszabbítható. Az alvóhely ennek köszönhetően 71,5cm x 160cm méretű lesz. A matrac vastagsága 8 cm. A toldalék ülőke egy praktikus tépőzárral a kanapéhoz csatolható. A támla kemyén, így a kanapé kellően stabil. 

A kanapé teljes méretei:

- szélesség 98 cm, magasság 59 cm, mélység 48 cm

Szétszedett kanapé méretei + 4 toldalék ülőke:

- szélesség 98 cm, magasság 59 cm, mélység 168 cm  

A kanapé huzata 100% pamutból hozzáadott velúrral készült, amely ellenáll a szennyeződésnek. De ha mégis piszkos lesz a huzatot, akkor le lehet venni és mosógépben mosni.

A kanapé nem helyettesítheti az ágyat és semmikép nem ajánlott alvásra.

SZÍNEK: piros

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
24 vásárló
értékelte