Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek kanapék és fotelek   /   Gyerek kanapék   /   Gyerek kanapé nyuszikák - zöld/lila

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerek kanapé nyuszikák - zöld/lila

Figyelemre méltó és rendkívül jó minőségű gyerek kanapé aranyos kis nyuszkókkal. Fantasztikus kiegészítő, melynek köszönhetően minden gyerek szoba gyönyörű és .. többet

Ár: 22 959 Ft
Összesített értékelés
4.7
24 Összesített értékelés


Gyerek kanapé nyuszikák - zöld/lila

Figyelemre méltó és rendkívül jó minőségű gyerek kanapé aranyos kis nyuszkókkal. Fantasztikus kiegészítő, melynek köszönhetően minden gyerek szoba gyönyörű és modern lesz. A kanapé nagyon könnyű és ez remek, mert gyermeked egyedül is áthelyezheti, szétszedheti illetve összerakhatja.

A csomagolás része egy ülésmagasító, amelynek köszönhetően a kanapé kimagasítható vagy meghosszabbítható. Ez a ülőke egyszerű tépőzárral hozzácsatolható a kanapéhoz. A kanapé kellően stabil és ennek köszönhetően mindenki elfér rajta, még a négylábű családtag is.

A kanapé teljes méretei:

- szélesség 98 cm, magasság 59 cm, mélység 48 cm

Szétszedett kanapé és a negyedik extra toldalék ülőke estén a kanapé hossza akár 168 cm is lehet. Az fekvőhely mérete ebben az esetben 71,5 x 160cm és a matrac vastagsága 8 cm. Ez a gyerek hatikója számára optimális vastagság.

A kanapé huzata pamut és velúrból készült. Ennek köszönhetően a huzat nagyon kellemes tapintású és a gyermeked első tapintásra beleszeret majd. Ha véletlenül piszkos lesz, könnyedén le lehet venni és mosógépben mosni.

A kanapén és negyedik töldalék ülőkén kívül a csomagolás része egy párna és egy ülőzsák is. 

A kanapé nem helyettesítheti az ágyat és semmikép nem ajánlott alvásra.

SZÍNEK: lila, zöld, gyermek motívum (képek)

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
24 vásárló
értékelte