GYERMEKNAP > kedvezmény 8 % < Ünnepelj velünk!

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Játéktárolók   /   Tárolókosár játékokra - bézs csillagok

MÁR NEM KAPHATÓ - Tárolókosár játékokra - bézs csillagok

Az ön gyermekének is rengeteg játéka van és ön már nem tudja, hogy hová tegye őket? Szeretne ezért egy modern darabot a gyerekszobába, melyet nyugodtan ott .. többet

Ár: 17 762 Ft
Összesített értékelés
4.2
21 Összesített értékelés

Tárolókosár játékokra - bézs csillagok

Az ön gyermekének is rengeteg játéka van és ön már nem tudja, hogy hová tegye őket? Szeretne ezért egy modern darabot a gyerekszobába, melyet nyugodtan ott hagyhat és egy modern díszítőelemet kap a szobába? Akkor javasoljuk ezt a tárolókosarat játékokra.

Nagyon tágas és funkcionális kosárról van szó, amelynek köszönhetően új tárhelyet kap bármire. A gyerekek egyszerűen és pillanatok alatt egyedül is rendet tud rakni a szobájában. Minden játék megtalálja a helyét. A kosár azonban alkalmas takarók, párnák, ágyneműk, ruhák vagy akár kisebb játékok vagy plüssok tárolására is.

Ez a multifunkcionális tárolókosárka kétoldalas és nem csak szép, de nagyon hasznos is. A kosárka könnyű, és a fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható. 

Nagyszerű kiegészítője a teepeenek, párnáknak és szőnyegenek a kínálatunkból.

A kosár mosógépben mosható legfeljebb 40 fokon.

Méretei:

- magasság 45 cm

- vastagság 3 cm

- átmérő 35 cm

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
21 vásárló
értékelte