Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő - Sweet Tree

MÁR NEM KAPHATÓ - Magasságmérő - Sweet Tree

Még mindig azon töri a fejét, hogy mitől lehetne lakályosabb, szebb a gyerekszoba? De mi a jó megoldást? Dekoráció? Kiegészítő? Tapétá? Vagy bútor? Olyan .. többet

Ár: 5 392 Ft
Összesített értékelés
4.8
16 Összesített értékelés


Magasságmérő - Sweet Tree

Még mindig azon töri a fejét, hogy mitől lehetne lakályosabb, szebb a gyerekszoba? De mi a jó megoldást? Dekoráció? Kiegészítő? Tapétá? Vagy bútor? Olyan dekorációt vagy kiegészítőt választani, mely tökéletessé varázsolná a gyerekszobát gyakran nagyon nehéz. Számtalan díszítőelemből lehet manapság válogatni. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? A mi egy magasságmérőt javaslatunk!

Ez a magasságmérő főként a kislányok szobájában lesz kiemelkedő. Hívja segítségül kislányát és együtt ötljék ki azt a speciális helyet, ahová a dekoráció felkerülhet. Bármilyen sima és száraz felületre alkalmas, tehát felkerülhet falakra és bútorra is 

A magasságmérő félmatt öntapadó fóliából készült és nagyon szép élénk és vidám színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődést még akkor is ha oldalról nézzünk rá. A magasságmérő szélei géppel vannak lemetszve.

Elég levenni az alapfóliáról és a kiválasztott helyre felragasztani. Kizárólag környezetbarát és egészségre semmilyen módon nem káros színnek felhasználásával készült, nincs semmilyen kellemetlen szaga. A matricák ellenállnak a napfénynek.

- a magasságmérő mérete: 39 x 127 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig

A csomagolás része egy jelző is, amellyel a gyermeke aktuális magasságát bejelölheti.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
16 vásárló
értékelte