Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó ablakmatricák   /   Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Egy gyerekszobának vidámnak, színesnek kell lennie és gyermekének nagyon jól kell itt éreznije magát, hogy jókat játszasson itt. Vásárolj gyermeked birodalmába .. többet

Ár: tól 4 446 Ft
Eredeti ár: tól 5 392 Ft
elérhetőség 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.2
19 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
880-0 0,3 m² 5 392 Ft 4 446 Ft 1-3 hét db

Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Egy gyerekszobának vidámnak, színesnek kell lennie és gyermekének nagyon jól kell itt éreznije magát, hogy jókat játszasson itt. Vásárolj gyermeked birodalmába ablakmaricákat naposka, hold és csillagokkat. A gyerekszoba azonnal vidámabb lesz ezeknek a matricáknak köszönhetően. Ezek a vidám és játékos matricák remek választás kislányok és kisfiúk szobájába is egyaránt. Gyermeked imádni fogja!

A nyomtatására használt technológia biztosítja a színek teltségét és élénkségét. Az ablakmatricák fényes, átlátszó és öntapadó fóliából készülnek. 

A képek környezetbarát, egészségre semmilyen módom nem káros színekkel van nyomtatva és nincs semmilyen kellemetlen szaguk. Jól felragaszthatók sima és száraz felületekre. A matricák ellenállnak a napfénynek.

Méret: 82 x 38 cm

A csomagolás tartalma:

- napocska, mérete 41 x 34 cm

- hold, mérete 30 x 34 cm

- 2 felhő, méretük 19 x 14 cm

- 15 csillag, átmérőjük 3,50 cm -től egészen 8 cm -ig van 

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
19 vásárló
értékelte