Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó ablakmatricák   /   Húsvéti ablak dekoráció - kiscsibék

Húsvéti ablak dekoráció - kiscsibék

Húsvét közeledte azt jelzi, hogy közeledik a tavasz is. A hideg és zord időjárás, az eső és hó melyek eddig uralkodottak már a múlté. Ezek helyett már .. többet

Ár: 2 726 Ft
Eredeti ár: 3 973 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.3
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5822-0 Csirkék 60x40 3 973 Ft 2 726 Ft raktáron 2-5 db db

Húsvéti ablak dekoráció - kiscsibék

Húsvét közeledte azt jelzi, hogy közeledik a tavasz is. A hideg és zord időjárás, az eső és hó melyek eddig uralkodottak már a múlté. Ezek helyett már mutatkozik a napocska és kellemesen meleg van. Ezért itt az idő az otthonát is tavaszi és húsvéti hangulatotba öltöztetni. Ez most könnyen megmegy a húsvéti ablak dekorációk segítségével.

Az aranyos kiscsibéket szeretni fogja mindenki! Szépek, színesek és alkalmas minden helyiségbe, a nappaliba, a hálószobába, az előszobába vagy a gyerekszobába. A matricák segítségével nem csak az ablakokat keltheti életre, hanem az üvegeket vagy tüköröket is. A szoba megtelik színekkel és vidám hangulattal.

A dekoráció az ablakon elektrosztatikus energiának köszönhetően tart, ezért a felhelysezéshez nem szükséges ragasztót használni. Kétoldalas, így a motívumok is úgy vannak nyomtatva, hogy láthatóak legyenek mindkét oldalról.

Matricákat lehet többször is használni, íven vannak elhelyezve és ön az elképzelése szerint helyezheti el őket.

- az ív méret: 60 x 40 cm

MOTÍVUM: csirke
több márkát: Housedecor

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
18 vásárló
értékelte