Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó ablakmatricák   /   Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m²

árkedveznény

MÁR NEM KAPHATÓ - Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m²

A felhők és madárkák dekoráció mérete 0,5 négyzetméter és a szett felhőket különböző kék árnyalatokba, színes madárkák, színpompás lepkék és napocskát .. többet

Ár: 7 959 Ft
Eredeti ár: 9 986 Ft
Összesített értékelés
4.3
23 Összesített értékelés


Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m²

A felhők és madárkák dekoráció mérete 0,5 négyzetméter és a szett felhőket különböző kék árnyalatokba, színes madárkák, színpompás lepkék és napocskát tartalmaz. A minta nagyon kellemesen hat és a művészi kidolgozásának köszönhetően nagyon népszerű dekorációk közé tartozik.

Nagyon egyszerű felragasztani és ugyan olyan könnyen át is lehet helyezni kívánság és fantázia szerint. Egyszerűen áttörölhető nedves ruhával. A félmatt öntapadó fólia, amelyből a dekorációk készültek és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A fólia csökkenti a fény visszaverődését minden szögben és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricáknak nincs semmilyen kellemetlen szaguk, ellenállnak a napfénynek és kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek.

A dekorációt sima és száraz falakra, ablakokra, ajtók vagy más bútor darabra lehet felragasztani - bárhová ahová csak a gyermeke fantáziája eltudja képzelni.

A csomagolás tartalmazz:

- napocska, átmérője 14 cm

- 18x felhő - 17cm x 8cm -től, 7cm x 5cm -ig

- 18x madárka - 11cm x 7cm -től, 8cm x 5 cm -ig

- 16x lepke - 8cm x 5cm -től, 5cm x 3cm -ig

A házikók szettel remekül kombinálható, úgy mint az alábbi képeken, mely példaként szolgálhat.

MOTÍVUM: madarak, felhők
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
23 vásárló
értékelte