Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció – pillangók

MÁR NEM KAPHATÓ - Faldekoráció – pillangók

Azon töri a fejét, hogy mivel dobhatná fel a gyerekszobát? Amitől szép lesz és barátságos? Gyakran a megfelelő dekoráció vagy kiegészítő .. többet

Ár: tól 8 753 Ft
Eredeti ár: tól 10 260 Ft
Összesített értékelés
4.7
21 Összesített értékelés


Faldekoráció – pillangók

Azon töri a fejét, hogy mivel dobhatná fel a gyerekszobát? Amitől szép lesz és barátságos? Gyakran a megfelelő dekoráció vagy kiegészítő kiválasztásával nagyon sokat tehet. Vegyen a gyermekei birodalmába faldekorációt - pillangókat és a szoba megtelik a színek harmóniájával. A gyerekszoba vidám, egyedi és tökéletes lesz! A dekoráció minden gyerekszobába illik, különlegessé alakítja.

A faldekoráció szép meleg és pasztellszínekből áll, melyektől a szoba barátságos és romantikus lesz. Öntapadó, félmatt fóliából készült, mely minimalizálja a fényvisszaverést és ellenáll a napsugaraknak. A díszítést kell feltétlenük kizárólag a falra ragasztania, hiszen egy sor más lehetősége is van, ahová fel teheti. Hívja segítségül gyermekét és együtt kiötlik, megtalálják azt a speciális helyet, ahová a dekoráció felkerülhet. Bármilyen száraz és sima felületre felragaszthatják. A díszítőelemek így megjelenhetnek a szekrényen, ajtón, az ágytámlán, üvegen, tükrön, csempén és hasonló helyeken.

 

A faldekoráció felrakása nagyon egyszerű, a későbbi törődés is problémamentes, elég nedves ronggyal áttörölni és kész is! A matricák egészségre nem ártalmasak és környezetkímélő festékkel készültek, valamint nincs kellemetlen szaguk. A faldekoráció fél-, egy és másfél négyzetméteres változatban is kapható.

A 0,5 m2 csomagolás tartalma:

- 29 lepke, melyek mérete 16 x 15 cm és 9 x 6 cm közt van

- 23 kör, átmérójük 2 - 3 cm

A 1,0 m2 csomagolás tartalma:

- 45 lepke, melyek mérete 20 x 18 cm és 10 x 8 cm közt van

- 28 kör, átmérőjük 3 - 5 cm

A 1,5 m2 csomagolás tartalma:

- 45 lepke, melyek mérete 24 x 24 cm és 10 x 10 cm közt van

- 30 kör, átmérőjök 3,5 - 6 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
21 vásárló
értékelte