Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó dekoráció - házikók

Öntapadó dekoráció - házikók

Szeretné valamivel felvidítani a gyerekszobát? Szeretene egy olyan gyerek dekorációt, amely alkalmas minden korosztály számára? Ebben az esetben mi egyértelmüen .. többet

Ár: tól 13 411 Ft
Eredeti ár: tól 14 918 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
613-0 0,5 m² házikó 10 260 Ft 8 753 Ft átmenetileg elfogyott
613-2 1 m² házikó 14 918 Ft 13 411 Ft raktáron csak 1 db db

Öntapadó dekoráció - házikók

Szeretné valamivel felvidítani a gyerekszobát? Szeretene egy olyan gyerek dekorációt, amely alkalmas minden korosztály számára? Ebben az esetben mi egyértelmüen ez a dekorációt különböző méretű házikókkal ajánljuk, mert kellemes, vidám és élénk színei vannak. Alkalmas kislányok és kisfiúk szobájába is egyaránt, mert minden gyerekszoba élétre kel ennek a dekorációnak köszönhetően és tele lesz vidámsággal és játékossággal!

Az öntapadó matricák fehér fóliára vannak nyomtatva és némelyiknek fehér széle is van, ami lehetővé teszi a matrica felragasztását különböző felületekre. A matricákat nagyon könnyű felragasztani és tisztán tartani - elég nedves ruhával áttörölni.

A dekoráció félmatt öntapadó fóliából készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A fólia csökkenti a fény visszaverődését minden szögben és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricáknak nincs semmilyen kellemetlen szaguk, ellenállnak a napfénynek és kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek. Sima és száraz falakra ajánlott ragasztani őket.

Ez a dekoráció két méretebn kapható - 0,5 és 1 négyzet méter. Több információ a dekoráció méreteiről az alábbi dokumentumban található.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
21 vásárló
értékelte