Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó falmatricák - focilabdák

MÁR NEM KAPHATÓ - Öntapadó falmatricák - focilabdák

Van otthon egy focirajongója, aki szívesen focizik? Imád mindent, amin focista vagy focilabda van? Akkor biztosan megörül a focilabdás mintájú falmatricának! A .. többet

Ár: 8 616 Ft
Összesített értékelés
4.5
15 Összesített értékelés


Öntapadó falmatricák - focilabdák

Van otthon egy focirajongója, aki szívesen focizik? Imád mindent, amin focista vagy focilabda van? Akkor biztosan megörül a focilabdás mintájú falmatricának!

A falmatricával igazi focimániát alakíthat ki a gyerekszobában! Gyermeke örülni fog, ha a szobájában lehet!

A falmatrica félig matt fólióból készül, mely öntapadó és nagyon jól csökkenti a fényvisszaverődést. A falmatrica színei nagyon tarkák és vidámak! A falmatrica minden gyerekszobát feldob! Nagyon egyszerű felragasztani és nagyon egyszerű a karbantartása is, elég időről időre nedves ronggyal áttörölni. Nem is muszáj csak falra ragasztani, engedje el a fantáziáját és ragassza fel például ajtóra, bútorra, tükörre, egyszerűen bármire, aminek a felülete sima és száraz.

Az öntapadó matricákat környezetbarát festékkel nyomtatják, aminek köszönhetően nem ártalmasak az egészségre és nincs kellemetlen szaguk. Ellenállnak a napfénynek.

A csomagolásban 42 darab focilabda van, különböző méretben:

- 14x 137 mm

- 14x 82 mm

- 14x 62 mm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
15 vásárló
értékelte