Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Vinyl alapú öntapadó matricák - fa és baglyok

árkedveznény

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Vinyl alapú öntapadó matricák - fa és baglyok

Egy gyerekszobát kidíszíteni nem mindig egyszerű feladat. Ön is azon töpreng, hogy milyen díszítést válasszon a gyerekszobába? A csodás öntapadó matricák .. többet

Ár: 3 145 Ft
Eredeti ár: 4 987 Ft
Összesített értékelés
4.9
7 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6285-0 Vinyl alapú öntapadó matricák - fa és baglyok 4 987 Ft 3 145 Ft átmenetileg elfogyott

Vinyl alapú öntapadó matricák - fa és baglyok

Egy gyerekszobát kidíszíteni nem mindig egyszerű feladat. Ön is azon töpreng, hogy milyen díszítést válasszon a gyerekszobába? A csodás öntapadó matricák ideális megoldást jelentenek az Ön számára!

Tökéletessé és hangulatossá varázsolnak minden gyerekszobát. A kedves mintának – fa baglyokkal – minden gyermek örülni fog. A matricák vinylből készülnek, ezért minden sima, tiszta és zsírmentes felületre ragaszthatók.

Ezzel a dekorációval nem muszáj csak a falat díszíteni, hiszen a bútort, az ablakot, a tükröt és egyéb berendezési tárgyat is feldobják. A matricát nagyon egyszerű és könnyű felragasztani, elég kiválasztani a területet, ahová fel szeretné helyezni, majd ezt megtisztítani a portól és az egyéb szennyeződésektől, és jöhet a ragasztás!

A matricákat elég időnkét finoman ronggyal áttörölni. Ha le szeretné venni a felragasztott matricákat a falról, azt se gond, mert a matricák semmilyen nyomot nem hagynak a falon. A matricákat nem ajánljuk közvetlenül a festés után ragasztani, ajánlott legalább két hetet várni, amíg a felület tökéletesen megszárad.

A matricák kiváló minőségű, matt és öntapadós vinyl fóliából készülnek. Nincs kellemetlen illatuk, környezetbarátok. Semmilyen vegyi és káros anyagot nem tartalmaznak.

Mérete: 120x140 cm 

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.9
7 vásárló
értékelte