Banaby.hu   »   Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Beleegyezés a személyes adatok feldolgozásával


 • az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE, a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról (a továbbiakban: „GDPR”)
 • Személyes adatkezelő: Babynabytek s.r.o., telephely: č.p. 259, 739 85 Bukovec, adószám: 29441102, az Ostrava -i tartományi bíróság által vezetett sp. zn. C 53377, email:info@banaby.hu,web: www.banaby.hu (a továbbiakban: „társaság“ vagy „rendszergazda“).


I. ADATFELDOLGOZÁS HATÓKÖRE

Az ön személyes adatait (a továbbiakban “SzA”)a hírlevélre / newsletter -re való feliratkozás alapján a következő mértékben fogjuk feldolgozni: név, vezetéknév, telefon, e-mail cím vagy más általános és azonosító információ.

II. ADATFELDOLGOZÁS CÉLJA

Az ön személyes adatait a következő marketing célokra fogjuk feldolgozni: termékek és szolgáltatások kínálata, kedvezmények ajánlata, webáruház információk az értékesítéssel és termékek kínálatával kapcsolatban stb., elektronikus eszközök útján is (különösen e-mailben) az információs társadalommal összefüggő némely szolgáltatásra vonatkozó 480/2004 Sb. sz. módosított törvény alapján, jelen hozzájárulás visszavonásáig.

III. ADATFELDOGOZÁS IDŐTARTAMA

Az ön személyes adatait három éven keresztül dolgozzuk fel, hacsak ismételten nem kezdeményez hozzájárulását az adatai feldolgozására.

IV. KÖZÖS ADATFELDOLGOZÓK

A rendszergazdán kívül a következő adatfeldolgozók jogosultak az ön személyes adatai feldolgozására:

 • - marketing és PR társaságok - promóciós kampányok és promóciós események biztosítása (beleértve a szoftveralkalmazásokkal támogatott kampányokat, amelyek értékelik az internetes magatartásra vonatkozó preferenciáikat);
 • - software szolgáltatók – webáruházunk működésének megkönnyítése és technikai biztonságának biztosítása (szerver hosting, e-mail hosting, cloud-hosting, CRM rendszer, irodai alkalmazások stb);
 • - biztonsági szerverek és egyéb hardver üzemeltetők - annak érdekében, hogy biztosítsák a webáruház megfelelő működését, valamint az ehez kapcsolódó adatok védelmét és elérhetőségét.


V. ADATFELDOLGOZÁSRA VONATKOZÓ JOGOK

A személyes adatai rendelkezésre bocsátása teljesen önkéntes - ennek meghiúsulása miatt nem küldhetünk önnek hírlevelet / newsletter.

Az adatfeldolgozás időtartama alatt jogába áll:

 • - bármikor szankció nélkül visszavonni beleegyezést a SzA feldolgozásával
 • - információt kérni a rendszergazdától azon személyes adatairól, melyek feldolgozásra kerültek,
 • - magyarázatt kérni a rendszergazdától azon személyes adatokkal kapcsolatban, melyek feldolgozásra kerültek,
 • - hozzáférését kérni a rendszergazdától a személyes adatokhoz, frissíteni vagy kijavítani őket,
 • - megkérni a rendszergazdát, hogy törölje az ön személyes adatait vagy korlátozza a feldolgozásukat,
 • - továbbítani az ön személyes adatait egy másik rendszergazdának,
 • - kijelentkezni a hírlevelekből vagy newsletter -ből az információs társadalommal összefüggő némely szolgáltatásra vonatkozó 480/2004 Sb. sz. módosított törvény alapján.


A fenti igények érvényesítéséhez kérjük, írjon az info@banaby.hu email címre. Ha kétségei merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy a személyes adatai nem megfelelően vannak feldolgozva - az alkalmazandó jogszabályokkal összhangban, akkor kapcsolatba léphet a Személyes Adatvédelmi Hivatallal.

VI. BELEEGYEZÉS ÉRVÉNYESSÉG

A fenti feltételekkel való hozzájárulása az e-mailben elküldött ellenőrző linkre kattintva lép érvénybe.