Gyerekágy Luiza

Minőséges és biztonságos ágyat szeretne gyermeke számára minden szülő. A helyes ágy kiválasztáset nem kell elsietni, fontos, hogy szép és jó ágyat választjon. .. többet

Ár: tól 73 363 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
930-0 180x80 cm fenyő 73 363 Ft 1-3 hét db
930-2 180x80 cm 77 238 Ft 1-3 hét db
930-3 200x90 cm fenyő 80 613 Ft 1-3 hét db
930-4 200x90 cm 84 738 Ft raktáron 2-5 db db

Gyerekágy Luiza

Minőséges és biztonságos ágyat szeretne gyermeke számára minden szülő. A helyes ágy kiválasztáset nem kell elsietni, fontos, hogy szép és jó ágyat választjon. A Luiza ágy megfelel ezeknek a tulajdonságoknak.

Az ágy kiváló minőségű fenyőből készült, amely három réteg van lakkozva. A használt lakk környezetbarát, hipoallergén, szagtalan, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A felső lakk réteg az "E környezetbarát" kategóriába tartozik. Az ilyen bevonatok nem tartalmaznak aromás szennyeződéseket (toluol, ksylen és hasonlókat). Három réteg biztosítja, hogy az ágy ne karcolódjon. A felülete nagyon kemény. Nem tartalmaz mérgező, illetve rákkeltő keverék.

Az ágy a poznańi Fatechnológiai Intézet tanúsítványával rendelkezik, ami nélkül Európában nem árusítható ágy.

Az ágy többféle színben kapható, így olyan színt választhat, amely a legjobban illik a szobába, például olíva, vanília, sötét körte, tölgy, natúr fenyő, rózsaszín, éger, narancs, mézes éger, dió, bükk, calvados, mahagóni, kék vagy bordó. Minden árnyalatot a fenti részletes képen megtalálható.

Ha esetleg más színt szeretne mint ami a kínálatunkban található, megoldjuk. Megrendelésre egyedi színű ágyat lehet előállítani, és ezt követően szállítani. Ez az ágy lehet két színű és egyszínű is : kék, zöld, olíva, calvados, lila, narancs, capri, rózsaszín. Ebben az esetben a megrendeléstől nem lehet visszalépni. 

A csomagolás tartalmaz egy poliuretán matracot pamut huzattal, amely cipzáros, rácsot, két tárolót görgőkön. Fiókok első része tömör fából készült, az oldalai pedig lamináltból. A fióknak négy görgője van. Az ágyrács tömör nyárfából készült.

Az ágyhoz csatolja van egy szerelési útmutató is, az ágy összeszerelése nagyon egyszerű.

Méretek:

- matrac magassága 8 cm

- ágyrács: vastagsága 20 mm és a szélessége 5 cm

- terhelhetősége 80 kg

Ágy méretek: 180x80 cm, 200x90 cm
Gyerekágy színek: egyéb szín
Gyerekágy típus: tárolóval
Ágyak anyaga: tömör fa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte