Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy EXCLUSIVE - natúr grafitszürke dekorral

Gyerekágy EXCLUSIVE - natúr grafitszürke dekorral

Az egyetlen lehetősége annak, hogy a gyermeke reggel frissen és telis teli energiával kelljen fel, a kiváló minőségű ágy. És minden kiváló minőségű ágy tartós .. többet

Ár: tól 88 549 Ft
Feladás ideje 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
23 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14246-0 160x80 cm 88 549 Ft 1-3 hét db
14246-2 190x80 cm 98 579 Ft 1-3 hét db
14246-3 200x90 cm 111 161 Ft 1-3 hét db

Gyerekágy EXCLUSIVE - natúr grafitszürke dekorral

Az egyetlen lehetősége annak, hogy a gyermeke reggel frissen és telis teli energiával kelljen fel, a kiváló minőségű ágy. És minden kiváló minőségű ágy tartós és erős is, hogy kellő támaszt nyujtson gyermeke gerincének. Előzze meg a problémákat a felnőttként korban.

Ezért mi ez a Exclusive gyerekágyat javasoljuk, mely natúr színe, de szép és eredeti grafitszürke apró kis részlettel van kiegészítve a tárolón. Az ágy nagyon szép, modern, kiváló minőségű és robusztus. A fenyőfából készült, mely kiváló minőségű faanyag.

Az eredeti dizájnnak köszönhetően minden gyermek birodalomban megtalálja helyét, ráadásul alkalmas fiúknak és lányoknak is. A fa és alkalmazott lakkok nem károsak az egészségre és ezért biztonságosak a gyermekek számára is.

A csomagolás része a leesésgátló is, mely univezális, ezért összeszereléskor ön dönthei el, hogy az ágy jobb vagy bal oldalán lesz e, pontosan az Ön igényei szerint. A leesésgátló megvédi gyermekét az éjszaka folyamán, nehogy le essen az ágyról.

Az ágy gyerekeknek készült ezért már gyártáskor gondoltak a biztonságra, és minden széle le van kerekítve, ezzel is csökkenteni az esetleges sérüléseket. 

A csomagolás része az ágyon kívül a taroló, a leesésgátló és az ágyrács is. Ráadásull teljesen ingyen az ágyhoz egy poliuretán matracot is kap, mely vastagsága 8 cm!

Az ágy terhelhetősége 80 kg.

Teljes méretek:

- 166 x 87 x 77 cm

- 196 x 87 x 77 cm

- 206 x 97 x 77 cm

Gyerekágy színek: natúr
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval
Ágyak anyaga: tömör fa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
23 vásárló
értékelte