Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Didaktikus játékok   /   Oktatási fali játék - cica

Oktatási fali játék - cica

Az oktatási fali játék ideális eszköz az első számoláshoz. A gyermek megtanulja a számokat 1-től 9-ig, és ezzel egyidejűleg fejleszti motorikus képességeit. A .. többet

Ár: 22 586 Ft
Feladás ideje 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
31472-0 Oktatási fali játék - cica
22 586 Ft
14 napon belül
db

Oktatási fali játék - cica

Az oktatási fali játék ideális eszköz az első számoláshoz. A gyermek megtanulja a számokat 1-től 9-ig, és ezzel egyidejűleg fejleszti motorikus képességeit. A játék nagyszerű, mint óvoda vagy játszótér felszerelése. Otthon tökéletes kiegészítője lesz a gyermekszobának, névmásoknak, ha nincs elég szabad hely a polcokon a játékok számára.

Csak vidd a vidám cicát a falhoz megfelelő magasságban, és elkezdhetsz játszani. A játék kombinálható ugyanannak a sorozatnak más állataival is. A sorozat fali játékainak egymáshoz igazított oldalai vannak. A falon létrehozhat egy oktatási játékok zónáját a zebra, macska, zsiráf és egyebek motívumával.

A játék része egy labirintus, amelynek számai 1 és 9 között vannak. A labirintus mindkét végén számos hal látható. A gyermek feladata a halak összekapcsolása a megfelelő számjeggyel. Ily módon a gyermek fejleszti a mozgáskoordinációt, és egyúttal megtanul számolni.

Az egység MDF lemezből és fából készül. A fali játék négy tiplivel rögzíthető a falhoz. Dübeleket tartalmaz.

Kor: 18m +

Méretek: 55 x 36 x 3 cm

Megfelel az EU biztonsági előírásainak.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte