Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Gyerek rajztáblák   /   Gyermek mágneses tábla kék

Gyermek mágneses tábla kék

Van otthon egy kis óvodás vagy kisiskolás is, aki szeret játszani az iskolában? Tetszik rajzolni, írni és tetszik az iskolában található tábla? Akkor vehet neki .. többet

Ár: 16 557 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.2
28 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6724-0 kék TPB
16 557 Ft
raktáron 2-5 db
db

Gyermek mágneses tábla kék

Van otthon egy kis óvodás vagy kisiskolás is, aki szeret játszani az iskolában? Tetszik rajzolni, írni és tetszik az iskolában található tábla? Akkor vehet neki egy gyönyörű gyermek kék mágneses táblát.

Alkalmas minden gyermek számára, ideális fiúknak. A testületnek köszönhetően támogatod a gyerekek kreatív tevékenységeit. Írhatnak rá krétával vagy jelölővel (papírra vagy a tábla mágneses oldalára). Minden gyermek szórakozni fog a tábla jóvoltából.

Az iskolai játék szórakoztató és interaktív lesz, a gyerekek mágneses betűkből alkothatják az első szavakat, megismerhetik a leckéket, megtanulják számolni a pultot és így tovább. Ez egy tökéletes eszköz, amely fejleszti a gyermekek képességeit.

A gyermekek mágneses táblája CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A javítás nyomokat hagyhat. A táblán lévő nyomok végleges eltávolításához javasoljuk a tábla tisztítójának használatát.

A csomag a gyermek mágneses táblája mellett tartalmaz egy húsz méter hosszú papírtekercset, egy szivacsot, krétát, öt színes krétát, egy jelölőt, egy pultot és egy órát.

Méretek:

- magasság: 100 centiméter

- szélesség: 56 centiméter

Megjegyzés: A táblán található mágnesek és a jelölő kenésére szolgáló kendő nem szerepel a csomagolásban.

SZÍNEK: kék

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
28 vásárló
értékelte