Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Gyerek rajztáblák   /   Gyermek mágneses tábla természetes

Gyermek mágneses tábla természetes

Szeretne valamit vásárolni gyermekei számára a kis királyságban, amely elfoglalja őket, amellyel játszani szeretnének, és ami tovább ösztönözné a képzeletüket, .. többet

Ár: 17 224 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
32 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6722-0 természetes TPN
17 224 Ft
raktáron csak 1 db
db

Gyermek mágneses tábla természetes

Szeretne valamit vásárolni gyermekei számára a kis királyságban, amely elfoglalja őket, amellyel játszani szeretnének, és ami tovább ösztönözné a képzeletüket, a képzeletüket, és ami a legfontosabb: ennek köszönhetően tanulnának valamit?

Akkor javasoljuk egy gyönyörű gyermek természetes mágneses táblát. Minden gyermek számára vonzó lesz, nagyon praktikus és funkcionális, sok órányi szórakozást hoz, ami izgatja a gyerekeket.

A gyermekek táblája segíti a gyerekeket a kreatív tevékenységek fejlesztésében, az iskolában írhatnak, rajzolhatnak vagy játszhatnak a táblával. Lehetőség van klasszikus krétával vagy jelölővel rajzolni és írni a táblára. Ez lehetővé teszi, hogy papírra vagy a tábla mágneses oldalára rajzoljon.

A gyermekek mágneses táblája nagyszerű segítség az óvodásoknak és az iskolásoknak. Itt a gyerekek játszhatnak az iskolában, mágneses betűk segítségével edzhetnek a szóalkotással, megismerhetik az órákat vagy akár a pulton lévő számokat. Tehát nemcsak a játékhoz, hanem a tanuláshoz is.

A gyermekek mágneses táblája CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A javítás nyomokat hagyhat, az állandó nyomok eltávolításához javasoljuk egy tábla tisztító használatát. A gyermek táblát mindenki, fiú és lány is használni fogja.

A gyermekek mágneses táblájának csomagjában talál egy deszkát, egy papírtekercset, egy szivacsot, krétákat, öt színes krétát, egy jelölőt, egy pultot és egy órát.

Írási terület méretei:

- hossza: 56 centiméter

- magasság: 100 centiméter

- szélesség: 28 centiméter

- írási terület: 44 x 39 centiméter

- papír hossza: 20 méter

Megjegyzés: A táblán található mágnesek és a jelölő kenésére szolgáló kendő nem szerepel a csomagolásban.

SZÍNEK: natúr

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
32 vásárló
értékelte