Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Gyerek rajztáblák   /   Gyermek mágnestábla natúr

Gyermek mágnestábla natúr

Te is szeretnél gyermekeidnek vásárolni valamit a kis királyságukban, amivel leköti őket, amivel szívesen játszanak, és amivel még jobban megmozgatná a .. többet

Ár: 16 288 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
32 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6722-0 természetes TPN
16 288 Ft
raktáron 2-5 db
db

Gyermek mágnestábla natúr

Te is szeretnél gyermekeidnek vásárolni valamit a kis királyságukban, amivel leköti őket, amivel szívesen játszanak, és amivel még jobban megmozgatná a fantáziájukat, fantáziájukat, és ami a legfontosabb, hogy tanuljanak valamit?

Akkor ajánlunk egy gyönyörű natúr gyermek mágnestáblát. Minden gyermeknek tetszeni fog, nagyon praktikus és funkcionális, sok órányi szórakozást hoz, amely örömet okoz a gyerekeknek.

A gyerekeknek szánt tábla segíti a gyerekek kreatív tevékenységének fejlesztését, írhatnak, rajzolhatnak vagy játszhatnak a táblával az iskolába. A táblára klasszikus módon rajzolhatsz és írhatsz krétával vagy jelölővel. Ez lehetővé teszi, hogy papírra vagy a tábla mágneses oldalára rajzoljon.

A gyermekeknek szánt mágnestábla remek segítőtárs az óvodások és iskolások számára. Itt a gyerekek játszhatnak az iskolában, gyakorolhatják a mágneses betűk használatát szavak kialakításában, megismerhetik az órát, vagy használhatják az abakuszon található számokat. Tehát nem csak játékra, hanem tanulásra is.

A gyermek mágnestábla CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A jelölő nyomokat hagyhat, a maradandó nyomok eltávolításához táblatisztítót javasolunk. A gyerektáblát mindenki használhatja, fiúk és lányok.

A gyerekeknek szánt mágnestábla csomagjában táblát, papírtekercset, szivacsot, krétákat, öt színes krétát, jelölőt, abakuszt és órát találsz.

Az írófelület méretei:

- hossza: 56 centiméter

- magasság: 100 centiméter

- szélesség: 28 centiméter

- Írófelület: 44 x 39 centiméter

- papír hossza: 20 méter

Megjegyzés: A táblán lévő mágneseket és a marker letörlésére szolgáló kendőt a csomag nem tartalmazza.

SZÍNEK: natúr

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
32 vásárló
értékelte