Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Játékok legkevésbé   /   Szürke nyuszi FLOW szívveréssel

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Szürke nyuszi FLOW szívveréssel

A szívveréssel és sírásérzékelővel ellátott szürke nyuszi csodálatos társ a gyerekek elaltatásához. A szívverés nyugodt és megnyugtató légkört teremt, ami .. többet

Ár: 18 442 Ft
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
35439-0 Szürke nyuszi FLOW szívveréssel
18 442 Ft
átmenetileg elfogyott

Szürke nyuszi FLOW szívveréssel

A szívveréssel és sírásérzékelővel ellátott szürke nyuszi csodálatos társ a gyerekek elaltatásához. A szívverés nyugodt és megnyugtató légkört teremt, ami segíthet a babának gyorsabban elaludni, mert utánozza az anyaméhben hallható hangokat. A sírásérzékelő, amely reagál a baba sírására, egy nagyszerű funkció, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon a baba szükségleteire, és megnyugtassa anélkül, hogy azonnali válaszra lenne szüksége a szülőktől.

Ennek a játéknak valóban sok hasznos funkciója van a gyerekek elaltatásában. A különféle hangok, például szívverés, csobogó víz és nyugtató dallamok beállításának képessége segíthet a gyermekeknek a preferenciáik szerint elaludni. A 15, 30 és 60 perces időkorlát egy nagyon praktikus funkció, amely lehetővé teszi, hogy a játék egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsoljon. Ez azoknak a szülőknek hasznos, akik szeretnék, hogy a játék segítsen elaludni babájának, de nem kell maguknak kikapcsolniuk, ha a baba elaludt.

A hangerő szabályozása ennek a játéknak a nagyszerű tulajdonsága. Ennek köszönhetően a hangok hangerejét úgy állíthatja be, hogy az pontosan megfeleljen gyermeke igényeinek és preferenciáinak. Azáltal, hogy könnyen állítható a hangerő, biztosíthatja, hogy a játék pontosan azt az alvást biztosítsa, amire gyermekének szüksége van, miközben nem zavarja a többi családtagot vagy a környéket.

Jellemzők :

  • a nyugodt alvásért
  • az érzékelő sír
  • hangok: szívverés, víz csobogó, nyugtató dallamok
  • időbeállítások: 15, 30 és 60 perc
  • hangerőszabályozó
  • 2 x AA elem - nem tartozék

Méretek :

  • 18 cm x 13 cm x 28 cm

Anyaga :

  • 100% poliészter

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte