Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Motor játékok   /   Piramis Eiffel-torony - egymásra rakható torony

MÁR NEM KAPHATÓ - Piramis Eiffel-torony - egymásra rakható torony

Motoros játék Eiffel-torony formájú. Az Eiffel-torony amellett, hogy oktatási játék, ízléses dekoráció is. Eredeti halmozó torony az eredeti játékok rajongóinak .. többet

Ár: 14 099 Ft
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Piramis Eiffel-torony - egymásra rakható torony

Motoros játék Eiffel-torony formájú. Az Eiffel-torony amellett, hogy oktatási játék, ízléses dekoráció is. Eredeti halmozó torony az eredeti játékok rajongóinak és Franciaország gyenge pontjainak.

A készlet 4 éves kortól alkalmas fiúknak és lányoknak .

Ezzel a készlettel a gyerekek sok történetet kitalálhatnak a torony összeszerelése után. A játék dekorációként szolgálhat. Fejleszti a térbeli képzelőerőt és a finommotorikát .

A torony 21 részből áll.

A színezékek vízbázisúak, így nem veszélyesek a gyerekekre. A fa FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tulajdonságok:

 

  • 21 darab
  • alkalmas fiúknak és lányoknak
  • a fa FSC tanúsítvánnyal rendelkezik

 

Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Anyaga: fa

Mérete: 17,7 x 17,7 x 30,4 cm

 

JANOD - játékok

JANOD játékok gyerekeknek 12 hónapos kortól

Fedezze fel a hagyományos, főleg fából és kartonból készült játékok és játékok varázslatos világát. A francia JANOD márka, ezek a játékok évek óta tartó napi szórakoztatással bizonyítják a gyermekek számára a világ minden tájáról.

A játékok fejlesztése a gyerekeknek a játékokkal való érintkezésre adott természetes reakcióin alapul. Az Önök, szülők és szeretteink értékes emlékei és élményei, akik a legértékesebb dolgot adják gyermekeiknek játék közben – időt – szintén hozzájárulnak a gyermekek szükségleteinek megfelelő megértéséhez.

A gyermekek és a szülők igényeinek kielégítése érdekében a JANOD termékek ötvözik az ötletes dizájnt, a szórakozást és a gyermekek fejlődésének támogatását .

neuvedeno csoda, hogy 2018-ban a JANOD a 2. legnépszerűbb játékmárka 3 éven aluli gyermekek számára lett * IDM, Etude Online MOM, Vague avril 2018 .

Hiszünk abban, hogy az alapító, Louis Janod maga is büszke lesz projektjére az elkövetkező években. Ki gondolta volna, hogy ami 1970-ben a franciaországi Orgelet kisvárosban elkezdődött, az a világ minden táján átlépi a kis szobák határait.

A JANOD játékok a megfelelőek, ha megfelelő ajándékot keresel gyerekeknek karácsonyra, születésnapra vagy csak úgy. A játékokat és játékokat értékelni fogják a gyerekek, akár néhány hónaposak, akár néhány évesek.

Válasszon a JANOD játékok széles kínálatából.

több márkát: JANOD

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte