Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Művészeti játékok   /   Számjegyek rajzsablon

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Számjegyek rajzsablon

A 0 és 9 közötti számokat tartalmazó sablon tökéletes eszköz az első számláláshoz. Akassza fel a keretet a falra, és cserélje ki a sablonokat, hogy olyan .. többet

Ár: 8 516 Ft
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
31503-0 Számjegyek rajzsablon
8 516 Ft
átmenetileg elfogyott

Számjegyek rajzsablon

A 0 és 9 közötti számokat tartalmazó sablon tökéletes eszköz az első számláláshoz. Akassza fel a keretet a falra, és cserélje ki a sablonokat, hogy olyan játékot kapjon, amely a gyerekek képességeit is fejleszti.

A rajzsablonnak köszönhetően a gyermek megtanulja, hogyan néznek ki az egyes számjegyek és a sorrendjüket is. A számok meglehetősen nagyok (magasság 8,5 cm), így kényelmesen gyakorolhatod őket. Minden számjegy mellett nyilak mutatják a húzások sorrendjét. Ezenkívül a számok alatt pontok találhatók, amelyek megfelelnek a számnak.

A rajzsablon egy jól átgondolt oktatójáték, amely óvodába is alkalmas. Masszív felépítésének köszönhetően tartós és strapabíró.

Kizárólag keret nélküli sablont árulunk .

A sablon keret nélkül is használható, ha asztalra vagy a padlóra helyezi. Rajzolhatsz ecsettel, zsírkrétával vagy golyóstollal.

A termék fa alapú anyagból készült. A fotók példákat mutatnak be keretben lévő sablonokra. A keretet külön kell megvásárolni.

Kor: 3+

Méretek: 60 x 40 cm

Megfelel az EU biztonsági szabványoknak.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte