Párna - szívecskék 04

Olyan érzése van, hogy valami hiányzik a belteréből? Valamilyen díszítőelem, ami képzeletbeli pontot tenne a szobája berendezésére? Csak mi legyen az? Nincs .. többet

Ár: tól 1 363 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3452-0 huzat + bélés 4 363 Ft 14 napon belül db
3452-2 párnahuzat 3 738 Ft 14 napon belül db
3452-3 bélés 1 363 Ft 14 napon belül db

Párna - szívecskék 04

Olyan érzése van, hogy valami hiányzik a belteréből? Valamilyen díszítőelem, ami képzeletbeli pontot tenne a szobája berendezésére? Csak mi legyen az? Nincs ötlete? A mi ajánlatunk a nyomtatott mintás párna!

Modernek, szépek, színesek és minden beltérbe illenek. A párnák különböző színekben kaphatók, a mi ajánlatunk a szívecske mintás párna! Mindenkinek tetszeni fog, de a hölgyek különösen imádni fogják, főleg a fiatalabbak. A párna a külsejének köszönhetően úgy gyerekek, mint felnőttek szobájába illik. Feldobja és összhangba hozza a belteret, amitől a lakásra szép és színes lesz. 

A párna puha, tapintásra kellemes anyagból készül. Biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát megfelelt a szigorú európai minőségellenőrzésen. Minden gyerek számára biztonságos. A speciális töltetnek köszönhetően a párna nagyon puha és légies, és mosás után is ilyen marad.

A párna huzata cipzáras, könnyen levehető és 40 fokon mosógépben mosható.

A nyomtatás hőátadás útján készül. A nyomtatás egyenesen a huzat struktúrájába hatol, így aztán tapintásra egyáltalán nem érzékelhető. A nyomtatás tartós, mosógépben való mosással sem károsodik. A nyomtatás egyoldali, az eleje nyomtatott, a hátsó része fehér.

Ezek a színes párnák gyönyörűen kiegészítik a kollekció kínálatunkban található falra ragasztható öntapadó matricáit, a fotótapétákat és a faliórákat.

- méret: 40 x 40 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte