Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   BASIC habszivacs matrac - 160x70 cm

BASIC habszivacs matrac - 160x70 cm

A 70x160 cm méretű BASIC gyerekmatrac egy tiszta hab matrac, közepesen kemény habból. Mind az óvodások, mind a 160x70 cm-es belső ágyrács méretű ágyban alvó .. többet

Ár: 15 507 Ft
Eredeti ár: 16 745 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
61 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
5868-0 160x70 cm
16 745 Ft 15 507 Ft
több mint 5 db raktáron
db

BASIC habszivacs matrac - 160x70 cm

A 70x160 cm méretű BASIC gyerekmatrac egy tiszta hab matrac, közepesen kemény habból. Mind az óvodások, mind a 160x70 cm-es belső ágyrács méretű ágyban alvó nagyobb gyerekek értékelni fogják a matracot.

A matrac tulajdonságai :

  • népszerű matracok akár 60 kg teherbírással
  • könnyedség és nagy rugalmasság
  • alkalmas mindennapi vagy alkalmi alvásra
  • a gyermekmatrac gyártásához használt alkatrészek megfelelnek a gyermekeknek szánt termékekre vonatkozó higiéniai követelményeknek
  • A hipoallergén bevonat mosógépben mosható

Matrac paraméterek :

A 70x160 cm-es BASIC matrac 70x160 cm-es belső ágyrácsos ágyakhoz alkalmas. A matrac teljes magassága kb.10 cm (9 cm (PUR hab) + 1 cm (huzat)).

Annak érdekében, hogy a matrac a lehető leghosszabb ideig megmaradjon, ne felejtsen el matracvédőt vásárolni .

A BASIC gyerekmatrac levehető huzata alatt a matrac magja rejtőzik, ami poliuretán habból áll (néhány országban habnak is nevezik). A kiváló minőségű PUR hab könnyű és rugalmas. Ez egy közepesen kemény hab. Ez a merevség megfelel a mindennapi alváshoz szükséges gyermekmatracokra vonatkozó általános követelményeknek.

Tudjon meg többet a BASIC 160x70 matracról:

MIKROC borító

A steppelt anyag megfelel az alap matrachuzatokkal szemben támasztott követelményeknek. Az anyag súlya kisebb, ezért az ezzel a bevonattal ellátott matrac megfizethetőbb. A kisebb súly ellenére a huzat alkalmas a mindennapi alvásra. A matrachuzat élettartamát meghosszabbíthatja, ha megfelelő méretű matracvédőt használ.

Összetétel : 100% PES

Bevonat tömege : 72 g/m² + 80 g/m² (nem szövött tissi)

Töltősúly : 15 g/m² (polár vagy "gyapjú")

PUR hab T25

A T25 hab megfelel a poliuretán (továbbiakban PUR) habszivacsokra vonatkozó szabványos követelményeknek, amelyeket kisebb gyermekek matracaiban használnak - leginkább a 160 cm-es matracokban találhatja meg. Az ezt a matracot magában foglaló matrac közepesen kemény - 3 az 1-5-ig terjedő skálán. Az Ourbaby matracok PUR habszivacsot tartalmaznak T25 jelzéssel és 4,2 kPa nyomásállósággal. A T25 jelölés 25 kg/m³ sűrűséget jelent. Néha a PUR habot a cseh környezetben „molitán” néven ismerik.

BASIC matrac

BASIC sorozat - Ourbaby® márkánk matracainak alapsorozata, mely alatt nem csak matracokat gyártunk. BASIC habszivacs matracokat kínálunk méretben minden korosztály számára. A PUR matrachab közepesen kemény. A BASIC gyerekmatracok a legjobb választás, ha minőségi matracot keresel elérhető áron.

BASIC - PUR HAB Matrac

Matrac összetétel: (1) PUR hab matracmag (2) Antiallergén huzat

Matrac méret: 160x70 cm
Matrac típus: Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 60 kg
Matrac vastagság: 10 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
61 vásárló
értékelte