Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Pelenkázás és fürdetés   /   Gyerek pelenkák   /   Pampers Giantpack Maxi Plus

Pampers Giantpack Maxi Plus

Szeretné gyermekét szárazon tartani és hogy mindíg jól érezze magát? Akkor próbálja ki ezeket a Pampers pelenkákat, gyermeke számára tökéletes választás. Ezek a .. többet

Ár: 5 466 Ft
Eredeti ár: 6 712 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.1
17 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14292-0 Pampers 70 db 6 712 Ft 5 466 Ft raktáron 2-5 db db

Pampers Giantpack Maxi Plus

Szeretné gyermekét szárazon tartani és hogy mindíg jól érezze magát? Akkor próbálja ki ezeket a Pampers pelenkákat, gyermeke számára tökéletes választás. Ezek a modern és minőségi Pampers  pelenkák egyértelműen a legjobb választás.

Napközben és éjszaka is megvédik gyermekét, szárazon tartsák, ezért jól fogja érezni magát és vidám lesz. Speciális védőrétegük minél gyorsabban elvezeti a nedvességet és egyenletesen eloszlatja azt a pelenka magjában, ezért a nedvesség nem irritája az érzékeny baba bőrt. Megfelelő minden gyermekek számára, gyermeke szárazban lesz.

Rugalmas oldal részek igazodnak a baba mozgásához, valamint kényelmes viseletet nyújtanak számára. A rugalmas széllek segítenek a kiszivárgás ellen.

- méret: alkalmas minden gyermek számára 9 kg -tól egészen 16 kg -ig

több márkát: Pampers

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.1
17 vásárló
értékelte