Banaby.hu   »   Székek   /   Tanuló székek   /   Szék Alfred

Szék Alfred

A gyerekeknek nem csak minőséges asztalra van szükségük a tanuláshoz és a házi feladatok megírásához. A szék is nagyon fontos, hiszen a gyermekek sok időt .. többet

Ár: tól 12 250 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
379-0 rózsaszín 12 250 Ft raktáron db

Szék Alfred

A gyerekeknek nem csak minőséges asztalra van szükségük a tanuláshoz és a házi feladatok megírásához. A szék is nagyon fontos, hiszen a gyermekek sok időt töltenek tanulással. Ezért válasszon gyermeke számára egy olyan széket, amely kényelmes és megkönnyíti neki a tanulást.

Az Alfred szék ideális minden gyermek számára, legyen szó kisebb gyermekről, tizenévesről vagy nagyobb diákról. Ez szék kényelmes és nagyon kellemes szövet huzata van, amely különböző színekben és mintákkal kapható. Ezért alkalmas minden gyermeknek, fiúknak és lányoknak is egyaránt.

A széknek öt kereke van, amelyeknek köszönhetően a gyerekek könnyedén mozgathatják a széket az egyik helyről a másikra. A kéztámla kényelmes támaszt nyújt a kezeknek.

A szék magassága állítható, ezért a szék gyermekével együtt nőhet. A mechanizmus, amellyel az ülésrész fel és le mozgatható lehetővé teszi, hogy az ülésmagasságot szabályozhassa, így a gyerek mindíg kényelmesen ülhet.

Méretek:

- magasság: 77-89 cm

- szélesség: 55 cm

- mélység: 52 cm

- ülésmagasság: 40-52 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte