Banaby.hu   »   Játékok   /   Teepee és házikók   /   Teepee - bézs színű, csillagokkal

Teepee - bézs színű, csillagokkal

Egy kis magányra néha mindenkinek szüksége van, legyen szó felnőtról vagy gyermekről. És ezért gyermeként is kell egy hely, ami csak az övé. Egy hely, ahol a .. többet

Ár: tól 48 137 Ft
Eredeti ár: tól 50 671 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
23 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6101-0 teepee 38 342 Ft 36 425 Ft átmenetileg elfogyott
6101-4 teepee + alátét 50 671 Ft 48 137 Ft raktáron 2-5 db db

Teepee - bézs színű, csillagokkal

Egy kis magányra néha mindenkinek szüksége van, legyen szó felnőtról vagy gyermekről. És ezért gyermeként is kell egy hely, ami csak az övé. Egy hely, ahol a mesekönyveket lapozgathatja vagy ahová elrejtheti a kincseit.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy a gyermekének is jól jönne valami hasonló, akkor mi a szép teepee sátorjaink egyikét javasoljuk. Tökéletes menedék gyermeke számára, ahová gyermeke az év során elbújhat.

Nem csak odbent lehet használni, de a gyerekek élvezheti a játékot ebben a sátorban a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is. Gyermeke a sátorba meghívhatja barátait vagy a szülőket is, akik itt olvashatjáak el az estimesét.

Teepee könnyen szétt és összeszerelhető, könnyen hordozható, és felállítható bárhaol ahol szükség van rá, ahol megfelel gyermeke igényeinek.

Teepee két színű anyagból készült, amely tökéletesen illik minden belső térbe, minden gyerekszobába. A sátornak egy gyönyörű ablaka is van, amelyen redőny is található, szükség esetén leengedhető.

Bent a teepeeben két zseb található, ahol a gyermeked a titkos kincseket tarthatja. A képen látható dekoratív medál INGYENES. Továbbá a teepeehez párnákat is lehet vásárolni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben - geometriai formák.

Kiváló minőségű anyagból - pamutból készült, amily nagyon kellemes tapintású.

Méretek:

- a sátor teljes magasága 150 cm

- a rudak hossza 180 cm

- az alap mérete 100 x 100 cm

SZÍNEK: fehér, bézs
több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
23 vásárló
értékelte