Banaby.hu   »   Játékok   /   Teepee és házikók   /   Teepee - tengeri fuvallat

Teepee - tengeri fuvallat

Minden gyermeknek szüksége van a titkos helyre, ahová elbujhat a világ és mindenki elöl. Most ezt a kívánságat játszva megolhatja egy teepee sátorral. Ráadásul .. többet

Ár: tól 40 534 Ft
Eredeti ár: tól 50 671 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
26 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5292-0 teepee 38 219 Ft 30 575 Ft átmenetileg elfogyott
5292-4 teepee + alátét 50 671 Ft 40 534 Ft raktáron 2-5 db db

Teepee - tengeri fuvallat

Minden gyermeknek szüksége van a titkos helyre, ahová elbujhat a világ és mindenki elöl. Most ezt a kívánságat játszva megolhatja egy teepee sátorral. Ráadásul használható bármikor, tavasszal, nyáron, ősszel és télen is, mert nem csak a házban lehet felállítani, de a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is megtalálja a helyét. A teepee könnyű, könnyen összerakható és áthelyezhető az szerint, hogy hol van rá éppen szükség.

A teepeenek két színű anyaga van, a színek lágyak és szépen kidiszítenek és felvidíttanak minden gyerekszobát. Kiváló minőségű pamutból készült. A sátornak egy szép kis ablaka is van, amelyen leengedhető redőnye is van. A teepeeben két zseb van, amelyekbe gyermeke a kincsit rejtheti.

Elegendően nagy a gyerekek és a szülők számára is, természetesen csak abban az esetben a gyermeke önt is meghívja. Gyermeke itt játszhat, olvasathat vagy csak úgy pihenhet egy nehéz nap után.

A teepeehez egy INGYENES dekoratív medál is tartozik. Ezen kívül alátét és párnát is lehet hozzá rendelni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben.

Méretek:

- alap mérete 100 x 100 cm

- a rudak hossza 180 cm

- a sátor teljes magassága 150 cm

SZÍNEK: kék, szürke
több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
26 vásárló
értékelte