Banaby.hu   »   Játékok   /   Textil játékok   /   Maxi pizsamafaló nyuszi

Maxi pizsamafaló nyuszi

Ez az aranyos nyuszi minden bizonnyal nagyon jó választás! Nem csak beragyogja és feldobja a gyerekszobát, de nagyon praktikus is egyben, mert segítt rendet .. többet

Ár: 7 290 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
19 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14497-0 Maxi pizsamafaló nyuszi 7 290 Ft raktáron 2-5 db db

Maxi pizsamafaló nyuszi

Ez az aranyos nyuszi minden bizonnyal nagyon jó választás! Nem csak beragyogja és feldobja a gyerekszobát, de nagyon praktikus is egyben, mert segítt rendet tartani a kiságyban. Egy igazi pizsamafalóról van szó, ami azt jelenti, hogy a gyermek ide rejtheti a pizsamáját.

Ez a különleges nyuszika életre kelti gyermeke ágyát, vidámságot és játákosságot visz bele és az ágy szebb, rendezettebb lesz semmi perc alatt.

Gyermeke soha többet nem fogja keresni a pizsamáját, pontosan tudni, fogja, hogy hol van. A pizsamafaló nyuszi kellően nagy. Ez biztosítja, hogy elfér benne bármilyen pizsama. A nyuszi száját egy modern és mutatós cipzár alkotja, ezért a pizsama nem esik ki belőle.

A pizsamán kívül tárolhat a nyusziban szinte bármit, amire szüksége van. A gyermekek ezért imádni fogják, hiszen remek dugihely a apró kis kincsekre és játékokra. Emellet a nyuszi pihe-puha párnaként is szolgálhat, amelyen remek lesz a pihenés.

Minden pizsamafaló gondosan készült, kézzel varrt termékről van szó, ezért egyedülálló és eredeti minden egyes darab. A nyuszi színei víz alapon készültek, ami azt jelenti, hogy gyermeke és egészsége számára teljesen biztonságos. Önnek nem kell aggodalmaskodnija, gyermeke gond nélkül alhat is a nyuszival.

Puha és selymes anyagból készült, amely puha és nagyon kellemes tapintású. A huzat anyaga speciális hidrofil anyag, mely elvezeti a nedvességet. A nyuszi töltete szilikonos poliészter El - ball golyók.

Mosógépben mosható, legfeljebb 40 fokon. A gépi mosás során a színek nem halványulnak el.

Imádjni fogja az egész család, a szülők és gyermekek is. Alkalmas fiúk és lányok számára is.

- méret: 46 x 55 cm

MOTÍVUM: nyuszika
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
19 vásárló
értékelte