Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   Gyerek matrac BABY 140x70 cm

Gyerek matrac BABY 140x70 cm

Kétoldalas gyerek matrac kiságyba, mely hajdina, habszivacs és kókusz rost kombinációja. A matrac minden rétege természetes és kiváló minőségű anyagból készült, .. többet

Ár: 23 025 Ft
Eredeti ár: 27 333 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
97 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
504-0 140x70 cm 27 333 Ft 23 025 Ft több mint 5 db raktáron db

Gyerek matrac BABY 140x70 cm

Kétoldalas gyerek matrac kiságyba, mely hajdina, habszivacs és kókusz rost kombinációja. A matrac minden rétege természetes és kiváló minőségű anyagból készült, amelyek garantálják a biztonságos és kényelmes használatát.

A matrac felső rétege hajdinából készült, amely a jó egészségi hatásainak köszönhetően ismert. A matrac kamráiban van elhelyezve, ezek úgy vannak beállítva, hogy alkalmazkodjanak a gyermeke testéhez. A hajdina meggátolja a hátproblémákat. Antistresszes és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik. A gyerek matrac hajdina rétege kíméletesen masszírozza a testet és javítja a vérkeringést. A hajdina nem melegszik fel az alsó gyerek testól, ezzel csökkenti az izzadást, a bőrbetegségeket és a felfekvéseket. Antibakteriális, meggátolja a poratkák szaporodását a matrac belsejében.

A középső réteget habszivacs alkotja.

Az alsó réteg kizárólag természetes anyagból készült, préselt kókuszrostból készült. A kókuszrost elasztikus, ellenáll a nedvességnek, baktériumoknak és gombáknak is. A kókuszrost biztosítja a szükséges légáramlást matrac alsóbb rétegeiben. Elnyelik az izzadságot és nedvességet. Ez a gyerek matrac kétoldalas. Mivel a hajdina és a kókuszrost speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a matracot a gyermeke igényi szerint lehet használni, alkalmazkodik a időszakhoz és hasonlók.

A matrac összetétele garantálja a matrac könnyedségét és rugalmasságát. A hipoallergén huzat eltávolítható. A komponensek amelyekből a matrac készült megfelelnek minden egészségügyi előírásnak gyerek termék számára.

A matrac vastagsága 10 cm és a terhelhetősége 40 kg. Közepes keménységű matracról van szó.

Matrac méret: 140x70 cm
Matrac típus: Antibakteriális matrac, Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 40 kg
Matrac vastagság: 10 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
97 vásárló
értékelte