Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Ágytakarók   /   Pléd és ágytakaró ELMO cream

Pléd és ágytakaró ELMO cream

Beszerezni valami színeset, szépet, de egyben praktikusat is a gyerekszobába fontos, és minden szülő erre is törekszik. Ha a család legkisebbjének keres .. többet

Ár: tól 15 740 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
14 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14224-0 150x200 cm 8 616 Ft átmenetileg elfogyott
14224-2 220x200 cm 15 740 Ft raktáron 2-5 db db

Pléd és ágytakaró ELMO cream

Beszerezni valami színeset, szépet, de egyben praktikusat is a gyerekszobába fontos, és minden szülő erre is törekszik. Ha a család legkisebbjének keres valamit, akkor próbálja ki a mi szép pokrócunkat.

A fehér Elmo pokróc szép, modern, lágy és minden beltérbe illik. A hosszú, hideg téli estéken kellemes meleget biztosít. Mindenki imádni fogja, még a felnőttek is.

Az ágytakaró minden ágyhoz tökéletesen idomul és minden belteret beragyog. Gyerekszobába minden gyereknek alkalmas, de a felnőttek is hasznát veszik az ebédlőben, a hálóban vagy a teraszon.

High-tech mikro selyemből (silk mikrofiber) készül, ami puha és tapintásra kellemes. Az alsó fele kitűnő minőségű és bársonyos velúrból készül, ami nagyon puha. Több mosás után sem fakul meg. A pokróc antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Nem kell vasalni, elég alaposan kirázni és hagyni megszáradni.

Az Elmo egy modern és szép takaró, ami minden beltérbe illik. Az Elmo kollekció párnáival kombinálható, amivel egy igazán modern és egységes dizájnt lehet kialakítani.

SZÍNEK: krémszínű

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
14 vásárló
értékelte