Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Paplanok és párnák   /   Gyerek párnák   /   Párna Vitamed 40x40

Párna Vitamed 40x40

A párna nagyon fontos része minden ágynak, főként alvás közben, ezért gondosan kell kiválasztani. Fontos, hogy kiváló minőségű legyen és hogy alkalmas legyen .. többet

Ár: 1 258 Ft
Feladás ideje 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
24 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6435-0 40 x 40 Vitaminált töltőanyag 1 258 Ft 1-3 hét db

Párna Vitamed 40x40

A párna nagyon fontos része minden ágynak, főként alvás közben, ezért gondosan kell kiválasztani. Fontos, hogy kiváló minőségű legyen és hogy alkalmas legyen mindenkinek. És a Vitamed párna pontosan ilyen.

A párna alkalmasak egész évi használatra.

Minden párna a Vitamed kollekcióból egészségre ártalmatlan anyagból készült, amelyek légáteresztőek. A mikroszálas anyag ráadásul puha, aminek köszönhetően a párna nagyon kényelmes. A párna töltete szilikonizált és antiallergén. A karbonizált üreges poliészter szállak pedig biztosítják a megfelelő légcserét a párna belsejében. Ennek köszönhetően jovul az anyagcsere és az alvás minősége is, továbbá ez javítja a vérkeringést, az izmok megfelelő elazulását és ezáltal felgyorul a regeneráció is.

A párna kildolgozása nagyon jó és megtartja az eredeti alakját. Minősített és tanúsított párnáról van szó, mely rendelkezik az ÖKO-TEX Standard 100 tanusítványával.

Kivitelezés: párna
Szín: fehér
Dimenzió párnák: 40x40 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
24 vásárló
értékelte