Banaby.hu   »   Játékok   /   Babaházak   /   Fa babaházikó - rózsaszín álomház

Fa babaházikó - rózsaszín álomház

Az ön kis hercegnője otthon is arról álmodik, hogy egy nagy és gyönyörű ba házikója lesz? Már régóta nagyon vágyik rá, és ezt az álmát szeretné teljesíteni? .. többet

Ár: 30 123 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
26 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14489-0 Fa babaházikó - rózsaszín álomház 30 123 Ft raktáron 2-5 db db

Fa babaházikó - rózsaszín álomház

Az ön kis hercegnője otthon is arról álmodik, hogy egy nagy és gyönyörű ba házikója lesz? Már régóta nagyon vágyik rá, és ezt az álmát szeretné teljesíteni? Akkor ezt a gyönyörű fából készült babaházat javasolnunk.

Ez a házikó nagyon szép, talán minden kis hercegnő álma. És az ön kislánya álmai most valósággá válhatnak. Nagyon szép, színes, elegáns és mindenféle gyermekjátékra alkalmas.

A fából készült babaháznak összesen három emelete és öt szobája van. Gyermeke játszhat a babájával a konyhában, az ebédlőben, a fürdőszobában, a nappaliban, a hálószobában vagy a teraszon. Ez a babaház olyan, mint egy igazi ház. A babaházhoz mellett 16 darab otthoni bútor és 2 baba is tartozik. Most már gyermekének egyáltalán semmin sem fog hiányozni, és azonnal kezdődhet a játék!

A babaházikó fából készült, nagy hangsúlyt fektetek az apró kis részletekre, valamint a biztonságos játékra. Ezért biztonságosan használhatja az összes gyermek.

A termék CE, EN71: 1-3 tanúsítványal rendelkezik.

A babaházikót a mellékelt utasításoknak megfelelően kell összeszerelni. Szüksége lesz egy keresztcsavarhúzóra, amely tartozéka a csomagolásnak.

- méretek: 90 x 59 x 33 cm

- csomagolás mérete: 73,5 x 39 x 23 cm

- baba magassága: 10 cm

több márkát: EcoToys

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
26 vásárló
értékelte