Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   VISCO matrac 180x80 cm

VISCO matrac 180x80 cm

A 80x180 cm-es VISCO gyerekmatrac azok közé a matracok közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a matrac oldalainak választását attól függően, hogy melyik .. többet

Ár: 35 368 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
86 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
16273-0 VISCO matrac 180x80 cm
35 368 Ft
raktáron 2-5 db
db

VISCO matrac 180x80 cm

A 80x180 cm-es VISCO gyerekmatrac azok közé a matracok közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a matrac oldalainak választását attól függően, hogy melyik kényelmesebb a gyermek számára. Az egyik oldala PUR habból készült, míg a másik oldalt egy 3 cm vékony memóriahab réteg alkotja. A mindennapi alváshoz az idősebb gyerekek értékelni fogják a matracot, de alkalmi alváshoz a fiatalabb gyerekek is használhatják.

A levehető huzat alatt a VISCO gyerekmatrac magja található, amely két különböző anyagból készült rétegből áll. Mindegyik anyagnak megvannak a saját egyedi tulajdonságai, amelyek biztosítják a gyermekek számára a minőségi és egészséges alvást.

1. réteg - poliuretán hab (PUR)

A kiváló minőségű poliuretán hab a matrac puhább oldala. Az egész felületen egyenletesen kemény és rugalmas. A matrac keménységi skáláján közepesen kemény (3 az 1-5 skálán). Ez a keménység megfelel a mindennapi alváshoz szükséges gyerekmatracok követelményeinek.

2. réteg - memóriahab VISCO

A memóriahabot talán ismeri lassú vagy viszkoelasztikus hab néven. A lassú hab egyedi tulajdonsága, hogy azonnal alkalmazkodik a fekvő testhez, és amint felkel, azonnal visszatér eredeti állapotába. Ezt a fajta habot inkább felnőtteknek vagy egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek ajánlják.

Az alvás ezen az oldalon inkább az idősebb gyerekeknek (kb. 12 éves kortól) ajánlott. A memóriahab réteg vastagsága 2-3 cm, ami megfelel az idősebb gyerekek számára ajánlott maximumnak. Amíg a gyerekek még növésben vannak, először a PUR hab oldalon kell aludniuk, amely megőrzi formáját és nem változik. A memóriahab rétegen való alvás tehát inkább alkalmi jelleggel vagy csak akkor ajánlott, ha már nagyobbak.

Csak a gyerekeken múlik, melyik oldalt részesítik előnyben. Ahhoz, hogy a matrac a lehető leghosszabb élettartamú legyen, ne felejtsen el matracvédőt vásárolni.

A matrac előnyei:

  • könnyű és magas rugalmasságú
  • 3 cm vastag memóriahab tökéletesen követi a test alakját
  • mindennapi vagy alkalmi alváshoz is alkalmas
  • a gyerekmatrac gyártásához használt összetevők megfelelnek a gyermektermékekre vonatkozó higiéniai követelményeknek
  • antiallergén huzat mosógépben mosható

A matrac paraméterei:

  • Szélesség x hosszúság - 80x180 cm - a matrac alkalmas az ágykeret belső méretéhez, amely 80x180 cm.
  • Magasság - 12 cm (8 cm PUR hab + 3 cm memóriahab VISCO + 1 cm matrac huzat).
  • Keménység - közepesen kemény 3 az 1-5 skálán - megfelelő gerinctámaszt biztosít a gyermek számára.
  • A matrac teherbírása - 80 kg.

VISCO gyerekmatrac sorozat: Kiváló minőségű közepesen kemény poliuretán hab matrac alacsony memóriahab réteggel. Egy matrac, két oldal a választási lehetőség érdekében a rugalmas és a szilárd alátámasztás között.

Bubble White matrachuzat

Öko-Tex Standard 100 tanúsítvány

Kiváló minőségű légáteresztő anyag, antiallergén tulajdonságokkal . Nagyon tartós és kellemes tapintású. 100% poliészter szálakból készült. Az Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvány biztosítja a gyermekek biztonságos alvását.

Bubble White matrachuzat

Összetétel : 100% poliészter

Fedél tömege : 190 g/m²

A burkolat töltési súlya : 80 g/m²

Ápolás : Mosás 40 ℃-on. Szárítógépben, alacsonyabb hőmérsékleten szárítható. neuvedeno vasalható. Ne fehérítsük, ne klórozzuk, ne vegytisztítsuk

Matrac méret: 180x80 cm
Matrac típus: Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 80 kg
Matrac vastagság: 13 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
86 vásárló
értékelte