Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Bundazsákok és pólyák   /   Baba pólyák   /   Pólya Tiny Nanny - 100% pamut

árkedveznény

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Pólya Tiny Nanny - 100% pamut

A pólya sokak számára régimódi, de megint újra divatba jött néhány évvel ezelőtt. Napjainkban számos gyönyörű színekben és mintákkal találhatók mindenütt, és .. többet

Ár: 11 829 Ft
Eredeti ár: 17 487 Ft
Összesített értékelés
4.4
24 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
3412-0 S - fehér - szürke szabás 17 487 Ft 11 829 Ft átmenetileg elfogyott

Pólya Tiny Nanny - 100% pamut

A pólya sokak számára régimódi, de megint újra divatba jött néhány évvel ezelőtt. Napjainkban számos gyönyörű színekben és mintákkal találhatók mindenütt, és vitathatatlan, hogy nagyszerű előnyei vannak, amelyek a kezdetekben megkönnyítik az életet az anyák és a csecsemők számára is.

A Tiny Nanny pólya 100% pamutból készült. Segít az anyáknak a csecsemő könnyebb megfogásával és kezelésével. A babáknak pedig biztonságérzetet nyújtanak, mert úgy érzik magukat, mint az anyaméhben.

A pólya különösen azon babák számára készült, akik nem alszanak el egyedül, rövid ideig alszanak, könnyen felébrednek, vagy indokolatlanul sírnak. A gyerekek nyugodtabbak lesznek és kényelmesebben fogják érezni magukat. A pólya nem alkalmas olyan babák számára, akik dyspláziában szenvednek, problémák merültek fel a csípőjükkel vagy ha lázasak. Nem ajánlott pólyát használni az első vakcinázás utáni 24 órában és akkor sem, ha a baba a teste egyik oldalát részesíti előnyben, mert ez befolyással lehet a gerinc fejlődésére.

 - használat előtt a pólyát egy éjszakán át hideg vízben áztassa, majd háromszor mossa ki 40 fokon, az egyes mosások között nem szükséges megszárítani. Ennek a módszernek köszönhetően a pólya sokkal szellősebb lesz és jobb elvezeti a nedvességet.

 - a tépőzár védelmet nyújt a szennyeződések ellen, és mosás előtt kapcsolja be

 - a pólyát mosózsákban mossa

 - nem javasoljuk az öblítőszer használatát!

 - száríthatja a szárítóban, de a programot kímélő szárításhoz állíthatja be

 - nem vasalható

Ajánlott csecsmőknek születésüktől három hónapos korig.

több márkát: Summer Infant

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
24 vásárló
értékelte