Gyerek matrac BABY 120x60 cm

Kétoldalas matrac kiságyba - Hajdina / Habszivacs / Kókusz. .. többet

Ár: 7 369 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
474-0 Gyerek matrac BABY 120x60 cm 7 369 Ft raktáron db

Gyerek matrac BABY 120x60 cm

Szeretne gyermeke számára egy igazán jó minőségű és jól szellőző matracot? A BABY gyerek matrac 120x60 cm méretben kitűnő választás.  Ez a kétoldalas matrac hajdina, habszivacs és kókusz kombinációjával készült, melyek garantálják, hogy a matrac jól szellőző és rugalmas. 

A matrac minden rétege gondosan készült kizárólag természetes és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, melyek garantálják a biztoságos és kényelmes használatot.

A felső réteg hajdinából készült, mely fóként a stresszoldó tulajdonságainak köszönhetően ismert. Speciálisan kialakított kamrákban van elhelyezve, melyek alkalmazkodnak a gyermeke testének alakjához. Ez a hajdina réteg óvja gyermekét  a gerincproblémák kialakulásától, verejtékezéstől, gyomorbántalmaktól és finoman maszírozza gyermeke testét alvás közben így javítja a vérkeringést. Mivel a hadina nem melegszik fel a test által termelt hőtől, így megakadályozza a túlzott izzadást, a bőrgyógyászati megbetegedések kialakulását és a gerincproblémák kialakulásától. A hajdina továbbá antibakteriális, így a matrac belsejében nem szaporodnak a poratkák és más baktériumok sem.

A középső réteget kényelmes habszivacs alkotja.

A matrac alasó rétege színtén természetes anyagból készült, pontosabban tömörített préselt kókuszrostból. Ezek a rostok nagyon rugalmasak és jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. A rost belseje ugyanis üreges és gátolja a baktériumok és gombák kialakulását. Ugyanakkor a rostok jó termikus tulajdonságokkal rendelkeznek és biztosítják a jó levegő keringést a matrac alsó részében. Gátolja a túlzott verejtékezést és jó nedvszívó tulajdonságai vannak. 

A BABY gyerek matrac kétoldalas, így ön választja ki, hogy melyik oldala felel meg jobban gyermeke igényeinek és a matracot bármikor megfordíthatja. Így könnyen hozzáigazodhat az aktuális egészségi allapotnak vagy évszaknak.

A matracom hipoallergén huzat található, mely könnyedén levehető és a modógépben mosható. Minden komponens, mely a matrac gyártásakor fel volt használva megfelel a szigorú higéniai előírásoknak, melyek a gyerek terméketre vannak fektetve.

- terhelhetősége  30 kg

- magassága 9 cm

- keménysége - közepes keménységű, kellő támaszt nyúj a derék résznél

Korosztályok: 0 - 2 év közti gyermekek
Dimenzió matrac: 120x60 cm
Milyen típusú a matrac: Hab matrac

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte