Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   Gyerek matrac BABY 120x60 cm

Gyerek matrac BABY 120x60 cm

Szeretne gyermeke számára egy igazán jó minőségű és jól szellőző matracot? A BABY gyerek matrac 120x60 cm méretben kitűnő választás.  Ez a kétoldalas matrac .. többet

Ár: 16 525 Ft
Eredeti ár: 25 147 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
131 Összesített értékelés

Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
474-0 120x60 cm
25 147 Ft 16 525 Ft
több mint 5 db raktáron
db

Gyerek matrac BABY 120x60 cm

Szeretne gyermeke számára egy igazán jó minőségű és jól szellőző matracot? A BABY gyerek matrac 120x60 cm méretben kitűnő választás.  Ez a kétoldalas matrac hajdina, habszivacs és kókusz kombinációjával készült, melyek garantálják, hogy a matrac jól szellőző és rugalmas. 

A matrac minden rétege gondosan készült kizárólag természetes és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, melyek garantálják a biztoságos és kényelmes használatot.

A felső réteg hajdinából készült, mely fóként a stresszoldó tulajdonságainak köszönhetően ismert. Speciálisan kialakított kamrákban van elhelyezve, melyek alkalmazkodnak a gyermeke testének alakjához. Ez a hajdina réteg óvja gyermekét  a gerincproblémák kialakulásától, verejtékezéstől, gyomorbántalmaktól és finoman maszírozza gyermeke testét alvás közben így javítja a vérkeringést. Mivel a hadina nem melegszik fel a test által termelt hőtől, így megakadályozza a túlzott izzadást, a bőrgyógyászati megbetegedések kialakulását és a gerincproblémák kialakulásától. A hajdina továbbá antibakteriális, így a matrac belsejében nem szaporodnak a poratkák és más baktériumok sem.

A középső réteget kényelmes habszivacs alkotja.

A matrac alasó rétege színtén természetes anyagból készült, pontosabban tömörített préselt kókuszrostból. Ezek a rostok nagyon rugalmasak és jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. A rost belseje ugyanis üreges és gátolja a baktériumok és gombák kialakulását. Ugyanakkor a rostok jó termikus tulajdonságokkal rendelkeznek és biztosítják a jó levegő keringést a matrac alsó részében. Gátolja a túlzott verejtékezést és jó nedvszívó tulajdonságai vannak. 

A BABY gyerek matrac kétoldalas, így ön választja ki, hogy melyik oldala felel meg jobban gyermeke igényeinek és a matracot bármikor megfordíthatja. Így könnyen hozzáigazodhat az aktuális egészségi allapotnak vagy évszaknak.

A matracom hipoallergén huzat található, mely könnyedén levehető és a modógépben mosható. Minden komponens, mely a matrac gyártásakor fel volt használva megfelel a szigorú higéniai előírásoknak, melyek a gyerek terméketre vannak fektetve.

- terhelhetősége  30 kg

- magassága 9 cm

- keménysége T18- közepes keménységű, kellő támaszt nyúj a derék résznél

Matrac méret: 120x60 cm
Matrac típus: Antibakteriális matrac, Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 30 kg
Matrac vastagság: 9 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
131 vásárló
értékelte