Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők

Csecsemő kiegészítők

A pelenkázási és fürdetési kellékek között számos termék szerepel. Nélkülözhetetlenek a színes motívumokkal ellátott pelenkázó szőnyegek, amelyek 100% pamut és fehér vászon kombinációjából készülnek. Belsejükbe szilikon tölteléket varrtak. Ez lehetővé teszi, hogy a párnát 30°-on mossuk, és ugyanilyen hőmérsékleten vasaljuk is.

A babakádak mélyek és ergonomikusan kialakítottak, méretük 100 x 48 cm. Egészen 1 éves korig használhatóak. Anatómiailag kialakított formájuknak köszönhetően nagyon könnyen kezelhetőek. Ezt egészítik ki a habszivacs fekvőfelületek, amelyek biztosítják a gyermek tökéletes helyzetét és biztonságát. Ezek egészségre ártalmatlan, puha habszivacsból készülnek.

A babatörölközők rendkívül nedvszívó és kellemes anyagból, általában mikroszálas anyagból készülnek, amely nem irritálja a baba bőrét. A kapucni védi a fejet,  a törülközők mérete pedig változó, például 76 x 80 cm vagy 100 x 110 cm - attól függően, hogy hány éves a baba.

Kiváló minőségű, puha és nedvszívó babapelenkák is vannak a kínálatban, például bambuszrostból készült pelenkák, ami nagyobb puhaságot és nedvszívó képességet biztosít, mint a pamutpelenkák. Megfelelnek a higiéniai előírásoknak és antiallergén hatásúak. Gépben moshatók, de textilpuhító használata nélkül, mert az csökkenti a nedvszívó képességet. 

Oldal: 2 4 5

összesen 139 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 2 4 5